Yey, aj och wow!

Ytterligare en helg har gått. På fredagen kom Ninjapojken över och vi lagade lyxmat tillsammans. Resultatet blev oxfilé med hemmagjord klyftpotatis, en varm sallad gjord på fräst lök (gul och röd), körsbärstomater och grillad paprika, samt rödvinssås och bearnaisesås. I was in heaven. Det var helt otroligt gott! Varenda ny tugga bara smälte i munnen.

Känner ni hur gott det doftar? 😉

På fredagen kom också mitt hett efterlängtade paket från CDJapan, som tyvärr fastnade i tullen. Nåja, så kan det gå, alla mina prylar kom ganska fort i alla fall! Behold my loot!

Den vackra artworken gör mig tårögd.

Vilken lycka att det här spelet kommer till Europa!

Vackert soundtrack till mindre bra spel.

Ninjapojken bjöd på middag på lördagen (indiskt – woo!) och på söndagen åt vi goda rester, tog en promenad, hamnade på ett fik där jag blev bjuden på pannkakor med grädde och sylt. Åh, det var mumsigt. Det var riktigt vårväder och jag passade på att lapa sol. Tyvärr smög sig ett ryggskott på mig och större delen av promenaden kantades med ”aj” då det högg i ryggen nästan vartannat steg. :/ Däremot vet jag att man gärna ska röra sig när man har ont, det fick jag lära mig förra året då jag åkte på ett värre ryggskott. Fast hur kul är det när det gör ont hela tiden? 🙁 Resten av kvällen var problematisk. Ont att stå, ont att sitta, ont att ligga. Idag sjukskrev jag mig från jobbet och åkte till min naprapat. Han gjorde det han kunde idag, men jag ska återvända på onsdag. Inget jag direkt har råd med… 500 kr per gång kostar det och det går inte på högkostnadsskyddet heller. Tur att jag fick 1000 för min gamla Crapbox av Ninjapojken då, annars hade jag inte kunnat betala för mig.

Hemma nu och nej – ingen Laser i brevlådan idag heller. :/ Får väl bege mig till största ICA:t jag har i närheten och kolla ifall det finns nåt ex där. Synd att inte prenumerationen funkar som den ska. Har ju gått en vecka nu liksom… Men som plåster på såren så fick jag paket! Och i det paketet låg – gratis spel! Ett avskedsspel får man väl säga, från Pricerunners spelblogg. Jag hann ju bara vara där en månad innan det blev dags att börja skriva för Level 7 (snabba ryck O_o), men de ville ge mig en gåva som tack för mina texter som jag bidragit med. Valfritt spel! Så jag valde Sims Medeltiden. Allt annat har jag ju redan typ. ;D

Lika beroendeframkallande som vanliga Sims..? 😉

Innan jag avslutar detta redan långa inlägg, så vill jag dela med mig av något superhäftigt som Ninjapojken visade mig på YouTube i helgen. Jag vet inte mycket om det, men det finns en hemsida (dock på spanska), och på YouTube finns ett antal videos som är något av det häftigaste jag sett. Om det är möjligt att spela på riktigt vet jag inte, men jag skulle vilja. Allvarligt talat, om detta blev ett spel man kunde köpa, skulle jag gladeligen lägga ut 1000 spänn. Det är svårt att inte bli totalförälskad i dessa makalösa videos. Enjoy!

8 reaktion på “Yey, aj och wow!

 1. Ina

  Ryggont är ett jävla helvete. Jag har själv problem med rygg och höfter sedan jag lyckades få ett diskbråck för ett par år sedan. Opererades, men det är inte helt bra för det. Uscha.

  Maten ser nommig ut och det är fint att läsa att du haft det bra under omständigheterna <3

  Åsm med gratisspel och soundtracks också 😀
  Inas senaste bloggpost: Påskmust och moddande

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Fy fan i helvete, jag hoppas jag slipper allt vad operationer heter. :/ Det verkar ju hanterbart just nu, måste bara bli bättre på att träna och stärka mina muskler. 😛

   Maten var om nom nom, helgen var åsm, trots allt, och spel och musik gör mig superglad! 😀 <3

   Svara
 2. Micke

  Card Sagas Wars har varit på G ett par år nu, hoppas de äntligen kan bli klara med det. Har velat testa det jävligt länga nu, Abyss Wolf som han kallar sig på DeviantArt gör sprites och animationerna och är något av en mästare på det. Älskar hans grejer.

  Kul med gåvor och soundtrack. ^^
  Mickes senaste bloggpost: Busy- busy- busy!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, jag vill verkligen spela detta! Frågan är bara om de kommer lyckas få licenser till allt… :/

   Svara
 3. Jerry

  Jag lider med dig – om jag bara kunde trolla så skulle jag trolla bort din smärta. Ryggont är så besvärligt. Det är inte mycket man kan göra när det sker.
  Jag hoppas du blir bättre snart, du förtjänar allt gott.

  Omslaget till Last Story ser så underbart ut. Är soundtracket bra?
  Framför allt, vart får man tag på dessa soundtracks? Dissidia 012’s soundtrack ser intressant ut.

  När jag ser bilden på maten, blir jag hungrig för det ser gott ut!
  Jerrys senaste bloggpost: Veckans speltriss Vecka 15- Färglöst

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Jag ska till naprapaten igen på onsdag, får se vad han säger då.

   Jag har inte hunnit lyssna på Last Story OST ännu. Vill du köpa spelmusik så hittar du länkar på RPGaiden, de ligger i menyn till höger.

   Den maten var fantastisk! Något av det godaste jag ätit på länge!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Nej, det är bara stekt i stekpanna. 🙂
   Blir nog ingen grillning förrän i sommar misstänker jag. ;D

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge