I valet och kvalet

Toppen, idag kom ytterligare ett spel! Glad i hågen tar jag kort på det och slänger upp det på bloggen. Typ såhär:

Yey! Spel!

Men vad händer sen? I allt detta renoveringsstök, så läggs spelet på mitt bord i vardagsrummet (eftersom spelhyllan är blockerad av sängen). Problemet är bara att där ligger nu ett stort antal andra spel som också väntar på att bli spelade. Jag har inte spelat Mass Effect 2 på vad, en vecka?, och jag har lovat (tvingat) mig själv att spela klart Dissidia 012 innan jag får sätta tänderna i nåt nytt. So there’s that och sen det faktum att jag måste välja spel. Hur gör jag ens en sån sak?! Alla spel är som stora godisbitar och helst vill jag stoppa dem i munnen och tugga på dem samtidigt, men risken att jag kommer sätta i halsen och kvävas till döds är då ganska stor och kanske inte en så önskvärd situation. Så, det gäller att tackla den här högen på ett smart sätt. Hur skulle en ninja göra?

Så, spelen är då dessa:

 • Radiant Historia (DS)
 • Tactics Ogre: Let us Cling Together (PSP)
 • Fable II (360)
 • PoPoLoCrois (PSP)
 • The Legend of Heroes: Trails in the Sky (PSP)
 • Kirby’s Epic Yarn (Wii)
 • Ys 1 & 2 Chronicles (PSP)
 • Ys: The Oath in Felghana (PSP)
 • Okamiden (DS)
 • Sands of Destruction (DS)
 • Golden Sun: Dark Dawn (DS)
 • Xenogears (PSN)

Och såklart en massa andra spel som jag ägt sedan länge och kommande spel som jag redan bokat. Is this heaven or is this hell? Jag börjar undra.

Jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Jag vet att jag vill recensera Final Fantasy IV The Complete Collection när den dyker upp i slutet av april. Sen om jag får det är en annan sak. De andra spelen får jag recensera om jag vill, i stort sett. Och om inte så finns alltid RPGaiden. Jag som fått för mig att det var nån sorts speltorka i JRPG-världen och helt plötsligt så utannonseras det nya spel stup i kvarten nästan. De två senaste spelen till Wii (Xenoblade och Pandora’s Tower) ska ju också köpas. Jag behöver lite hjälp. Eller goda råd. Styrka att hålla mig borta från Twitter, även om det kommer kännas att jag dissar mina vänner. :/ Jag behöver ett spelschema, för det här börjar likna risky business.

7 reaktion på “I valet och kvalet

  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag förstår, jet-lag deluxe. ^^ Ett tag var jag orolig att det hänt nåt.

   Idag kan tyvärr inte jag, för Ninjapojken kommer över. Det blir inte mycket datortid då. 🙂 Så… vi ses när vi ses? 😮

   Svara
 1. Piratesque

  På den där listan känns det som att Tactics Ogre och Xenogears är mest intressanta. Jag själv hade nog lirat igenom Xenogears först. Känns som en klassiker man bör spela.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det var 10 år sedan jag spelade Xenogears, jag längtar tillbaka dit. Vi får se hur jag gör. Blir förmodligen det stationära spel jag kör när jag har klarat ME2.

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Och tur är väl det! Jag är ledig onsdag och torsdag, då kanske det är större chans att vi ses online. 🙂
   Hoppas du mår bra! *kram*

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge