Going out with a bang

Mars har varit en lång månad. Med en vinter som inte vill släppa taget, långa arbetsdagar som nästan är identiska, kyla, blåst och en renovering som inte vill bli klar, så behövde jag verkligen något glatt att tänka på. Och det fick jag idag, med utannonseringen av Xenoblade. När jag tittar på videon på den officiella sajten så väcks en längtan inom mig, som jag inte har känt på länge. Jag vet inte om det är vyerna, lummigheten, vildlivskänslan, de enorma stäpperna, musiken, eller den varma, välkända JRPG-känslan som gör det. Men det finns där – suget efter att kasta sig in i den här världen. Äntligen kommer det bli verklighet! Och jag är så lycklig.

Det blev lite övertid idag men lyckligtvis så väntade ett paket från Webhallen här hemma. Spel gör mig också glad! Nu har jag så många nya att jag inte vet hur jag ska få tid med nåt! Kan man ta ett betalt sabbatsår från jobbet och bara spendera tiden med att spela kanske? 😉 Det vore nåt…

Okamiden till DS

Sött omslag, men vad är det för fult gult märke som sitter så illa till? USK? :/ Hursomhelst, mars månad tar sitt avsked på ett bra sätt, trots allt. 🙂 Och idag har jag gjort mängder av häftiga inköp men vad det är får ni se senare… 😉

8 reaktion på “Going out with a bang

  1. Anna Inläggsförfattare

   Yey, positivitet! ^^ Tack för huggles! 😀 *gosar* <3

   Hm, ja jag vet inte, förhoppningsvis är det en värdig uppföljare. Jag har inte klarat första, men jag vill spela det på Wii och inte på PS2. 🙂 Heh, får se hur det blir. XD

   Svara
 1. Fredrik

  Åh. Okamiden. Jag gillade Okami som tusan. Tills det bara blev långtråkigt. Eller drygt. Minns inte riktigt var det var, men jag har vaga minnen av att jag skulle fiska.

  USK är tyska motsvarigheten till Pegi, BBFC eller ESRB.
  Jag vågar inte läsa om Xenoblade. Då vill jag bara ha en Wii. 😉
  Fredriks senaste bloggpost: Musikmeme 1- Speed

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Finns inget att läsa om Xenoblade på hemsidan (än i alla fall), det är bara en sida med en video. 😀 Och den har alla sett från när spelet kom ut i Japan. 🙂

   Jag spelade bara nån timme av Okami på PS2, har det till Wii och har alltid tänkt att det är där jag ska spela det. Håhå! Blir väl tvungen att göra det först innan jag ens spelar detta. ;D

   Svara
 2. Jerry

  Nyheten att Xenoblade skulle komma till Europa är som en ljustråle som värmer ens kind denna hemska vinter. Jag blev jättelycklig när jag läste det!

  Okamiden! Det verkar så underbart! Ser fram emot dina intryck om spelet!

  Tack så mycket för en jättevacker blogg! Den värmer oehört mycket.
  Jerrys senaste bloggpost: Teckningsprojektet- Bild 4 – 1800-talsporträttet

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Verkligen, det var nästan bättre än solsken! 😀 Jag satt och skuttade i min stol på jobbet och klappade händerna av glädje. ^__^

   Jag hoppas att jag kommer kunna sätta tänderna i det snart. Men jag är upp över öronen i spel och – ja, det är en mastodontuppgift att ta sig an!

   Tack så mycket för dina snälla ord och för att du kommenterar här hos mig. 🙂 <3

   Svara
 3. André Lundahl

  Åh, himla tur man beställde Okamiden från USA, avskyr de där stora gula märkena. Fick ett sånt på mitt europeiska Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth, inte kul! ;_;

  Sitter för övrigt i samma sits, har flera ospelade spel som jag också vill få tid till. Till de nyare inköpta hör bl.a. Okamiden och Enslaved: Odyssey to the West. Men så småningom får man väl tid. 😀
  André Lundahls senaste bloggpost: Veckans speltriss v 13- Airborne

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, det borde jag gjort också förstås. >_< Typiskt! Nån gång i framtiden borde vi ha tid för alla våra spel. 😀 Det gäller väl bara att prioritera bort allt annat. 😉

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge