Men allt är inte skit

Det finns ju trots allt ljusglimtar i vardagen. T ex så väntade ett paket på mig när jag kom hem. (Paket, w00t!) Jag kom i vanlig ordning inte ihåg vad det kunde vara men det visade sig snart.

PoPoLoCrois till PSP

Kul! Har ingen aning om när jag ska få tid att spela det, men det löser sig. Måste snart plasta av det där andra spelet också… O_o Igår var jag ju iväg till Sci-Fi bokhandeln då snälla Sanna hade lagt undan en mjukis till mig. Först tänkte jag att den skulle heta Angry Poo (eller bara Poo), för att han är så sur och bajsbrun, Ninjapojken tyckte inte riktigt om det namnet (undrar varför… ;P – men jag tyckte det var AWESOME så jag ska kalla mjukisen det lite i hemlighet sådär), han föreslog Bums istället. Det är iofs fint, men sen kom jag på Putt. Ni vet ”putt” – som i ”lite sur”, inte ”knuff”. Jag gillar Putt. Putt it is. Och här är han!

Stor, mjuk och jättearg! XD

Det är så otroligt roligt att krama Putt, för han ser så himla förnärmad ut och jag tänker mig hur han säger ”no, don’t hug me, stop hugging me!” och försöker ta sig ur mitt grepp. Ibland agerar jag ut det också. ;D Ja, visst är det hemskt. En ”vuxen kvinna” som ”leker” med gosedjur. :O Get over it. 😛 De här sakerna får i alla fall livet att se lite ljusare ut. Och sen har vi ju min nya slimmade Crapbox (läs: XBOX 360) som jag hämtade ut igår, men fortfarande inte har plockat ur Webhallens stora, bruna box. Jag blev ju distraherad av nåt annat brunt istället. Men men, det är nog ingen stress. Jag vill ha tid när jag packar upp konsoler. De förtjänar respekt. Även en Crapbox.

21 tankar kring ”Men allt är inte skit

 1. Ina

  Ååååh, jag vill också ha en Putt! Jag får nöja mig med min jätte-Bone (som syntes i inlägget om mina bästa limited editions).
  Jag vill höra PoPoLoCrois-intryck ju! Men vill inte stressa dig att spela det 🙁

  360 S-unboxing <3 Jag gjorde visserligen min med två intresserade katter. All unboxing blir bättre med katter.
  Inas senaste bloggpost: Jag blev sugen på Bioshock

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag ska fan göra en unboxing-post sen! 😀 Och eftersom jag inte har några husdjur, så ska jag samla mina favvogosisar som tittar på istället! 😀 ÅSM!!!!! #pepp så in i helvete

   Jag måste bli bättre på att bolla spel tror jag. O_o Det kommer nog ta ett tag att lära sig göra det, men jag är nog så illa tvungen. Får kanske fråga Fredrik om han har några tips. Har du några tips att ge kanske? 😀

   Krama din söta jätte-Bone från mig! ^__^

   Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     YEY! Kul att du tycker det! Det ska bli superkul att göra den posten! 😀 #pepp

     Mm, precis, det är ju dåligt att bolla, och jag gillar ju som sagt att vara otrogen mot mina spel… men. Jag tror nöden kräver det. Ett stationärt och ett bärbart? Var det dig eller Fredrik jag diskuterade det med? XD Ibland tror jag att NI är samma person! *hahaha* ^__^ Men PoPoLoCrois får vänta. Måste avplasta [mystery game] först. 😮

     Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det kanske den gör? *försöker minnas FMA* Jag såg hälften av den animen, men minns inte om jag såg en sån björn. :/
   Putt är jättesöt och jättesur! XD Vilket gör det så himla underhållande att krama på honom. Han vill verkligen inte ha min kärlek, men han får den ändå! MWAHAHAHA! *host*

   Svara
   1. Fredrik

    Jag mindes lite fel.

    Och herregud vad jag mindes fel. Jag menade Bleach.
    ( ref: http://4.bp.blogspot.com/_llGukxFMNCo/SmgvzQjMh9I/AAAAAAAAACM/06-OVxeCcdQ/s320/kon2.jpg )

    och rörande ” En ”vuxen kvinna” som ”leker” med gosedjur.” – Bah.
    En ”vuxen karl” som ”spelar tvspel” eller ”bygger lego”. Bah. Man är så gammal som man känner sig. Det är bara nyttigt att behålla lite barnslighet.
    Fredriks senaste bloggpost: Musikmeme 1- Speed

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Jaa, den känner jag igen! 😀 Tur att det inte var mitt minne som svek mig då. 😉

     Tack! Jag är faktiskt stolt över min barnsliga sida. Kan tänka mig att det är lite off-putting för vissa och jag är ändå ganska ”vuxen” på många andra sätt. MEN, som du säger, man är bara så gammal som man känner sig och jag är nog inte en dag över 21. Om ens det. Länge leve barnasinnet! 😀

     Svara
     1. Fredrik

      Jag tror det är nyttigt att bibehålla iallafall. Jag hade varit en mycket tråkigare person utan det. Och antagligen hade jag dött av tristess.

      Hur är man ”vuxen”? Jag har nog missat att lära mig det. Jag har ett jobb, betalar skatt, räkningar, lagar mat. Är man vuxen då?

      Fast jag växlar en del. Jag kan känna mig alltifrån 18 till 68 känns det som. Allt beroende på dag, humör och jävelskap. Idag har jag varit en grinig pensionär känns det som. :-/
      Fredriks senaste bloggpost: Musikmeme 1- Speed

      Svara
      1. Anna Inläggsförfattare

       Ja, det är förstås sant. Ibland känner jag mig gammal som gatan, eller som sju svåra år. 😛 Speciellt när man aldrig kommer till skott utan bara sitter och muttrar! Men när man har eld i baken och det händer saker, då känner jag mig desto yngre!

       Jag vet inte när man är vuxen. Jag antar att jag har en drös vuxenpoäng, men jag vet inte vad jag ska göra med dem. Kan man handla spel för dem kanske? 🙂
       Om att vara vuxen: http://xkcd.com/150/ ÅSM.

       Svara
       1. Fredrik

        xkcd är alltid awesome. 🙂

        Att vara vuxen är kanske att inte behöva skämmas över sin barnslighet, och samtidigt ha råd/plats till sina barnsliga intressen? Ja. Jag säger så. Punkt.

        Vuxenpoäng? Kan man byta in dom på Game? Neeh. Då är det ointressant. ;D
        Fredriks senaste bloggpost: Musikmeme 1- Speed

        Svara
        1. Anna Inläggsförfattare

         Bra där! Jag skriver under på det. 🙂 Ha råd, ja jo, men jag skulle vilja ha mer råd, så att jag också hade mer tid för dessa intressen! ^^

         Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag veeeet! 😀 Tack! Du får krama honom på lördag, mot hans vilja! ;D ^____^ <3<3<3<3 Krya på dig!

   Svara
 2. Sofia

  Det är klart du ska vara barnslig! Att ha barnasinnet kvar och kunna larva sig och skratta åt fåniga saker är sånt som gör livet roligare! =D
  Sofias senaste bloggpost: Bra samtal

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   😀 Jag och Putt har haft väldigt roligt i helgen. Jag kramar honom alltid mot hans vilja! ;D *hihihi*

   Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Och även om han är lika sur så älskar jag honom lika mycket för det! ^___^ Men jag hoppas innerst inne att han ska bli glad en dag… 😉 #missionimpossible

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge