Dagen då mycket hände

Tanken var att jag skulle hinna med massor idag. Jag har hunnit med en del, men tyvärr inte att äta. 😛 Imorse tyckte visst min HTC att det var bäst att låta mig sova, för alarmet gick inte av som det skulle och jag vaknade tio i tio. Great. Steg upp och började röja lite, gick och handlade, tog ut pengar, bakade muffins, sen ringde mobilen. Det var målaren. Han skulle komma över om ett tag. Sen ringde det igen. Killarna med ”överraskningen” var på väg. Med min tur kom de nästan samtidigt, men det gick bra. Målaren var snabbt utanför dörren, men han börjar arbeta imorrn och tror allt är klart innan helgen. De andra grabbarna tog lite längre tid på sig, men när de åkte var allt på plats. Vad de lämnade efter sig? Det här.

En tvättmaskin!

Det kanske är lite extravagant av mig att skaffa en tvättmaskin mitt i allt annat stök, men tyckte jag behöver det. Jag misstänker att den kommer låsa upp mycket tid för mig och hjälpa mig känna mig mindre stressad och just nu prioriterar jag hälsa framför pengar. Förra veckan gjorde jag dessutom en annan uppgradering i badrummet.

Från 60-talet in i 2000-talet. Och miljövänligare blir det också. Värt pengarna. 🙂

Och äntligen, äntligen – efter 3 veckors väntetid har jag fått mitt efterlängtade soundtrack på posten. När sovrummet är färdigt så ska de vackra tonerna dundra ut ur min stereo! Tills dess så nöjer jag mig med MP3. Efter den här hektiska dagen så är det nu dags att varva ner och kanske viktigast – äta nånting. 😛

Äntligen är det mitt!

18 tankar kring ”Dagen då mycket hände

 1. Silversoul

  Oj, vilken stor tvättmaskin! Det är udnerbart att man har en egen tvättmaskin så att man slipper tvättstugor.
  Den nya toalettstolen påmminner mycket om den jag har nu. Är det Gustavsberg? Eller kanske en Ifö?
  (jag är arbetsskadad eftersom vi säljer sånt på mitt arbete :P)

  Vilket vackert fodral Xenogears soundtrack har. Du måste känna dig stolt =)

  Skönt att höra att det går fint och framåt i renoveringen =)
  Silversouls senaste bloggpost: Härliga utomhusbilder!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det är inte en normalstor tvätt trots allt. Mindre djup än en vanligt, bara 44 cm. 🙂 Men den är fin och den verkar fungera bra. 🙂 Toastolen är en Ifö, den gamla var en Gustavsberg däremot. ^^

   Ja, Xenogears Myth är ett av de vackraste soundtracken jag har. Känns fantastiskt att ha det i handen! 😀

   Svara
   1. Silversoul

    Det var en Ifö – tyckte det syns på spolknappen 😉 Den gamla syns att det är en Gustav pga det där ankaret på spolknoppen…. ^_^
    (ursäkta, jag är arbetsskadad som sagt)
    Tvättmaskinen är mycket fin, den ska du vara stolt över =)
    Silversouls senaste bloggpost: Härliga utomhusbilder!

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Jag vet hur det är att vara arbetsskadad. ^^ Jag som jobbar med just vitvaror brukar studera det folk har hemma hos sig och för mig själv godkänna eller döma ut det folk har. 😉 *hahaha*
     Ja, jag gillar tvättmaskinen, den verkar snäll. 🙂 (Jag är en sån som tänker att teknik också kan ha personligheter, i alla fall upplever jag att mina prylar här hemma har det. Och älskar jag dem och tar hand om dem så kommer de vara snälla tillbaka, inbillar jag mig. ^^)

     Svara
     1. Silversoul

      Malin hemma skakar på huvudet när jag tittar på inredningsprogram och pekar på märken på de maskiner de använder. Typ ”Titta, Timell använder en Makita cirkelsåg”.

      Det är underbart när man får nytt i sitt eget hem.
      Du får berätta hur tvättmaskinen är någon dag ^_^
      *kramar*
      Silversouls senaste bloggpost: Härliga utomhusbilder!

      Svara
      1. Anna Inläggsförfattare

       Det kan jag redan berätta. Har tvättat två tvättar ikväll. 🙂 Den är väldigt tyst, speciellt vid centrifugering, pga sin kolborstfria motor och direkdrivna trumma. Enkel att sköta är den också och den rymmer mycket för att vara smalare. Den plingar till när man startar den och spelar en melodi när den har tvättat klart. Typiskt Sydkoreanskt. 😉

       Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Wow, that’s gonna be a lot of fun, even though it’s expensive. You know what kind of appliances you wanna get? 🙂

   Svara
 2. Becca

  Oj! En tvättmaskin! Vilken grej! 😀 😀 Vad skönt för dig att kunna tvätta lite då och då när du har tid istället för att stressa med tider i tvättstugan.. Lyxigt! Toalettstolen ser också fin ut. Vad bra det ska bli när allt är klart 🙂

  *kramar*
  Beccas senaste bloggpost: Sugary photo post

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, eller hur! 😀 Det var lite av ett ”impulsköp”, men ändå inte. Tanken har väl funnits i mitt huvud, jag har ju uttag för en och det har funnits plats. Ninjapojken undrade om jag inte skulle skaffa en men då sa jag att det funkade så bra med tvättstugan i källaren. Men så förra söndagen, så mindes jag fel vad gällde den bokade tiden och då kände jag bara att ”nej, vad fan håller man på med det här för”. Bättre då, som du säger, att tvätta när man har tid, istället för att boka upp sig under flera timmar och oftast under helgerna. Nu kan ju jag med lätthet tvätta en snabbis efter jobbet om det skulle behövas, och jag har ju bra torkmöjligheter i mitt badrum också. 🙂

   Det ska bli väldigt kul att se hur sovrummet kommer se ut när allt är klart. Speciellt golvet! 😮 🙂 *krama*

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   JA! 😀 Massa, massa kärlek! 😀 <3<3<3<3

   Wow! Är det där en sorts bautabox?! O_o Vill ha! Köp, köp, köp, köp! :D:D:D:D

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge