Lite bra och mycket dåligt

Låt oss börja med det positiva. Spenderade större delen av min lördag hos fina Diana. Vi hade enormt trevligt, tittade på stand-up, pratade om allt möjligt och dessutom så ritade hon en bild som jag fick! Den föreställer mig, fast hon gjorde mig nog lite sötare än vad jag är i verkliga livet. 😉 Det gick i ett huj, jag är väldigt imponerad av hennes färdigheter, jag är inte ens i närheten! Sen lagade hennes man Andreas pannkakor och vi åt dem med sylt och grädde. Det var länge sen jag åt det och det var gott!

Klicka för att förstora

Det dåliga är lite allt möjligt. Det har uppkommit ett problem med renoveringen och utan att gå in på detaljer så innebär detta att det kommer ta längre tid att få det klart samt att jag måste kasta ut mer pengar. Visserligen var jag beredd på att det skulle kunna skena iväg, och jag är glad att jag såg misstaget innan det hade gått för långt, men – det är lite stressande och nu kommer jag behöva ta på mig rollen av ”jobbig kund” för att få det hela att bli som det ska vara. Nåja. Var och klippte mig idag men det var visst bara pengar i sjön. Jag vet inte vad det är men de senaste 4 gångerna jag varit hos frisören (jag har testat nya alla gånger) så har det inte blivit bra. Jag vet inte om jag kommunicerar fel eller om mitt hår helt enkelt vägrar samarbeta just nu. Håret kanske påverkas negativt av allt skit som varit på senaste, vad vet jag, men jag börjar bli innerligt trött på detta. Hur svårt ska det vara att hitta en frisör som fattar vad jag säger? Och varför har man knappt kunnat se nån skillnad på mitt hår de senaste två gångerna? >_< Jaja, dagens i-landsproblem…

Så, jag får bo i stök ett tag till, jag får ringa en femte frisör på måndag och höra om hon har nån tid nån gång och hoppas att alla mina sparpengar inte går åt. Som tur var kommer det en ”liten” överraskning på måndag, den kanske får mig att må lite bättre. Just nu försöker jag bara varva ner och jobba bort min ilska. Lättare sagt än gjort kanske…

4 reaktion på “Lite bra och mycket dåligt

 1. Silversoul

  Bilden är jättecharmig. 🙂 Hon är mycket begåvad.

  När det gäller renoveringen, så brukar det alltid vara problem på ett eller ett annat sätt. Så var det när vi skulle lägga spångolvskivor i köket och hallen, det var ett jävligt problem. Huset är gammalt så att det är rätt snett här och där.
  Jobbigast är det när materialet inte räcker till. Till exempel tapeter och lister.
  Nu har jag tur att jag jobbar i en en affär som säljer just såna här saker, får köpa dom för nästan nettopriser.
  Hade ni bott här så har ni säkert fått ett bra pris av mig =)

  Jag har inte varit till en frisör på många år, kan inte få till en bra frisyr pga mitt tunna hår. Så jag ber Malin att ta till hårklippningsmaskinen….

  Hoppas att det kommer att gå bra med renoveringen och frisören.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det verkar lösa sig ganska bra. Imorrn ska en kille komma över och se vad vi kan göra åt saken. Frågan är hur lång tid det tar och vad det kommer att kosta. Nåja, jag kan ju inte avbryta – det är bara att köra på. 🙂

   Får se om jag kan boka en ny tid hos en annan frisör. Mamma går hos en som hon rekommenderar.

   Svara
 2. Diana

  härligt att du hade kul! vill gärna ses så snart som möjligt igen 🙂

  usch då med renoveringen >3<); låter jättejobbigt.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, det var jättekul! Vi får se vad vi kan boka in framöver. 😀

   Det är inte ett önskvärt scenario direkt, men nu är det som det är, bara att ta itu med. 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge