Inte en vanlig måndag

Sista februari idag. Nu lämnar jag den här månaden bakom mig. Med allt vad det innebär. Idag var första långa dagen på jobbet igen sedan mitten av månaden. Jag jobbade visserligen heldag i lördags, men den är kort och intensiv så det känns inte lika mycket i kroppen som nio timmar. Men det blev ingen vanlig arbetsdag, istället spenderade jag större delen av dagen i samtal med mina chefer. Jag kände mig inte motarbetad, eller ifrågasatt. Mina egna funderingar kring jobbet och vilken riktning jag ska ta möttes bara med positiv feedback i stil med ”du är på rätt väg Anna”. Ingen negativism. Inget rynkande av pannor eller djupa suckar och påståenden om att jag skulle vara ett problem och sätta folk i en taskig sits. Möjligen att jag själv kommer sitta i en taskig sits pengamässigt framöver, men det behöver inte bli så. Den här månaden ska jag jobba som vanligt, för att se hur det känns. Skulle jag behöva ett annat alternativ, så finns de. Jag kom på dem själv. Och ingen har sagt att jag har tänkt fel. Så det var bra samtal. Ganska tungt att prata om förstås, och det var inget jag trodde skulle ske just idag, även om jag visste att det skulle ske nån gång. Efter alla timmar så kände jag av hjärtklappningen. Jag fick gå tidigare. Det gör mig lycklig när folk vill samarbeta och inte klandrar en annan för att den mår dåligt. I det här fallet mig. För jag vill inte fastna i en sjukskrivningsfälla, eller nån annanstans för den delen. Men jag behöver bli snällare mot mig själv, släppa på kraven som jag har på mig själv (och som jag inbillar mig att alla andra har på mig också). Bygga upp självkänsla och bryta negativa tankar när de kommer över mig. Jag kan göra det, jag vet det. Jag har överkommit svårigheter tidigare, och flera gånger helt på egen hand. Men jag misstänker att det är ärr och stress från förr, samt nuvarande stress och nya skrubbsår som gör det svårt just nu. Men jag tänker inte ge upp, bara så ni vet. Jag har en plan.

På väg från jobbet ringde jag mamma. Hon var i stan och undrade om jag kunde ses en sväng innan hon skulle gå på bio. (Sportlov som hon har, lyx!) Vi möttes upp vid Slussen och vandrade till en skobutik på Götgatan som hon sett reade ut hela sitt sortiment. Där inne provade jag fem olika par och bestämde mig för två stycken. Mamma betalade. ♥

Rockiga boots och söta vår/höstskor med kilklack.

Hemma låg en avi från Webhallen. Det är underbart med paket, även om man betalat för dem själv. Kanske är de som bäst då?

Mitt hett efterlängtade Tactics Ogre med tillhörande minisoundtrack och art book, samt Kirby's Epic Yarn vilket nästan är för gulligt för att inte äga.

Svängde ihop lite mannagrynsgröt som jag åt nu på kvällen och medan jag ändå höll på så fixade jag matlådor för resten av veckan också. Så jag känner mig duktig. Som att jag har åstadkommit nånting. På torsdag ska jag och Ninjapojken se Tangled på bio och äta middag. Det ser jag fram emot. Det är väldigt viktigt att ha saker att se fram emot. Men jag vette fan om jag ser fram emot att spela Mass Effect. ;P Tanken är att jag ska börja imorrn, men ska jag tjuvstarta redan ikväll…? (Egentligen är det lite dålig stil av mig att hoppa till ME sådär. Jag har faktiskt skrivit en massa speltitlar på lappar och lagt i en skål och ur den drog jag Odin Sphere. Nu är det avklarat. Så då borde jag dra en ny lapp. Kan ju ge ME och Fable 2 samma behandling, eller?)

10 tankar kring ”Inte en vanlig måndag

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Hannan!
   Men det ska sägas att jag nog inte kunde göra det om jag inte hade en underbar familj, pojkvän och fantastiska vänner som finns där för mig också. 🙂 *kramar* Jag har hopp.

   Svara
 1. Christoffer

  Verkligen jätteskönt att de förstår. Fortsätt att ta det i din egen takt, det är bara du, du och ingen annan som vet hur just du känner. Pressa dig inte för hårt.

  Och vilka fina paket. Två garanterade toppenupplevelser! 😀 Önskar att jag hade tid att spela Tactics Ogre (och Kirby med för den delen), men får väl leta upp ett billigt exemplar i Japan när jag lärt mig tillräckligt 🙂

  Stora kramar 😀

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Jag ska verkligen ta det lugnt och tänka på mig själv. 🙂 Jag blev så glad för spelen! Skulle verkligen vilja börja på Tactics Ogre. ^^;;;; Kram! 😀

   Svara
 2. Silversoul

  Men vad underbart att det blev en positiv arbetsdag för dig =)
  Det är skönt när det liksom fungerar som det ska såna här dagar.
  Jag instämmer med Christoffer, ta det i din egen takt. Alla har begränsningar så kör på som du känner att du orkar.
  Orkar du inte så dra ned på takten. Hälsan är viktigast trots allt.

  Jag tyckte att lottdragningen var en skitbra idé. Slumpen är aldrig orättvis.

  Kriby´s Epic Yarn ser så underbart ut. =)

  *kramar*
  Silversouls senaste bloggpost: Del 10 av 100 intressanta tv-spelsmusikklipp- Häftiga bosstrider

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, det var skönt att inte behöva känna stress över det vi pratade om, även om hjärtat rusade i slutet av dagen. Jag är rädd att jag ska ramla tillbaka igen, jag menar, jag är ju inte ”frisk” på det sättet än. En dag i taget, liksom. 🙂

   Jag gillar lappsystemet också! Jag kommer inte överge det, men jag får se om jag gör ett undantag med Mass Effect.
   Kram!

   Svara
 3. Becca

  Åh, vad skönt att med en så positiv reaktion från jobbet. Inte för att du inte har rätt att känna som du gör ändå (absolut inte!), men att ha deras förståelse måste göra det lättare för dig att ta ev. beslut och att ”tillåta” dig själv att göra det som är bäst för dig 🙂

  Och vilka snygga skor! Och söta Kirby! 😀 *kram*
  Beccas senaste bloggpost: A growing obsession

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det var det verkligen. 🙂 Ibland får jag för mig att om man skrattar eller så, att folk kommer tro att ”dig är det ju inget fel på”. Det är ju inte som att jag sitter och gråter 24 timmar om dygnet, men jag har ju helt klart mycket stress och saker jag måste ta mig igenom. Ta hand om mig helt enkelt och det kan väl aldrig vara fel? 🙂

   Ja, visst är skorna tjusiga! Stövlarna är faktiskt Tamaris! Inte de jag hade hittat på Nilson, men ändå! Rockigt värre. ;D De har sjukt många detaljer. Jag gillar de lägre skorna också, de får mig att tänka på våren. Imorrn är det mars och om jag inte minns fel så har du bestämt att våren ska komma då. ;D Får se om det blir några små plusgrader framöver. *kramar*

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Och du är ju bäst! Snuttegums. 🙂 <3
   Jag vill träffas! Behöver kramas och dricka te med dig. ^__^

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge