4 minnen jag aldrig kommer att glömma

Jag känner att mina tankar genast går till de mörka delarna av hjärnan. Gömda minnen, men inte mindre närvarande för det. Vet inte om jag vill att den här listan ska bli nån sorts depp-lista, det är ju faktiskt så mycket trevligare med glada minnen.

 • Dagen som jag och Ninjapojken träffades. Med pirr i kropp och hjärta åkte jag till en ny destination. Vår första kram varade lite längre än vad en kram normalt gör. Jag tror vi båda visste redan då. Arm i arm gick vi hem till honom. Kallt ute, varmt inne. Och varmare skulle det bli. Blickar, närhet och våra läppar som möttes i dunkelt sken. ♥
 • När jag tog studenten. Jag kände verkligen att jag hade åstadkommit nånting. Jag hade varit skoltrött och nära att hoppa av men jag höll mig kvar, vilket jag är glad för idag. Då kände jag som att allt var möjligt. Jag hade hela livet framför mig. Ibland önskar jag att jag kände så fortfarande.
 • Första PLAY!-konserten i Sverige 2006. Det var som att delta på ett väckelsemöte i kärlek. Jag minns hur filharmonikerna var förvirrade och chockade över publikens reaktion. Jag var euforisk, jag ville bara ha mer.
 • Första gången jag testade Xenogears. Innan jag köpte spelet själv fick jag prova på hos Johanna. Under spelets inledande rullande text så spelades Bonds of Sea and Fire. Jag tappade all möjlighet att faktiskt kunna läsa texten. Musiken hade fångat mig totalt. Är än idag en av de vackraste låtarna jag vet.

4 reaktion på “4 minnen jag aldrig kommer att glömma

 1. Silversoul

  Xenogears låter helt fantastiskt. Jag läste lite om det i en gammal Super Play-tidning, tycker fortfarande det är synd att det inte nått Europa ännu.

  En dag ska jag gå på en en fin spelkonsert, vill också uppleva sån magi.

  Studenten var magisk för mig också, jag ville ärligt talat inte att det skulle ta slut. Vi var som en familj den dagen, och dagen efter så var allt liksom – borta.

  Jag och Malin var vänner i ett drygt år innan vi blev ihop. Men den där känslan du beskriver när du och Ninjapojken blev ihop – den påminner verkligen mycket om den dagen jag och Malin blev ihop. <3
  Silversouls senaste bloggpost: Del 10 av 100 intressanta tv-spelsmusikklipp- Häftiga bosstrider

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det kommer nog aldrig hit, om det inte släpps på europeiska PSN förstås. Vilket jag inte har några förhoppningar om. Jag tycker om den låten, den är så sorglig men så stark. Så som jag kan känna om mig själv ibland.

   Hoppas verkligen du får gå på spelmusikkonsert snart! Det är ett minne för livet!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Den lyckan som genomsyrade publiken gick inte att ta miste på! Ser väldigt mycket fram emot sommarens konsert. Jag har redan biljetter! ^__^

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge