Det som komma skall

Jag gillar att shoppa, speciellt efter saker som intresserar mig. Så det jag lägger ner mest pengar på blir ju ganska självklart spel och spelmusik. Det har varit en bra vecka på det sättet. ”Den som väntar på nåt gott väntar på mycket”, skulle man kunna säga. Från Webhallen väntar jag Kirby’s Epic Yarn (Wii) och Tactics Ogre: Let Us Cling Together – Premium Edition (PSP). Från kanadensiska VideoGamesPlus kommer i dagarna Ys I & II Chronicles – ”Hair Metal Pack” (PSP) och Radiant Historia (NDS) inklusive en skiva med musik. Och på tal om det. I nästan samma andetag som Xenogears hade utannonserats på PSN i USA så kom nyheten om ett nytt soundtrack till samma spel. Myth: The Xenogears Orchestral Album – ett album med några av de bästa låtarna från spelet, framförda av de bulgariska filharmonikerna. Jag har förstås beställt ett exemplar. Det är 13 år sedan Xenogears släpptes i Japan och så kommer det här, som en blixt från klar himmel! På den officiella hemsidan finns lite smakprov att lyssna på, men själv håller jag mig borta från det. Jag vill lyssna på allt, på en och samma gång, inte sitta och låta mig suktas. Jag tror att det kommer bli magiskt… ♥

Xenogears Myth

Soundtracket finns att köpa på följande ställen:
PlayAsiaOtakuCDJapanJapanska Amazon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge