Väntan är olidlig

Ja visst, spelet står i min bokhylla. Det var mängder med år sedan jag spelade det. Kanske tio. Jag hade roligt då, men jag minns inte så mycket av storyn. Men jag minns att den var gripande. Och att jag ville förstå, mer än vad jag gjorde. Kanske är tiden nu. Om de bara vill släppa spelet nån gång!

Xenogears är utannonserat på amerikanska PSN. En dag jag aldrig vågade hoppas skulle komma. Nu är den här, och inget spel i sikte. Än. Känner mig villrådig. Hoppas det inte är ett dåligt skämt. Längtar ni andra lika mycket som jag? (I samma veva lyckas jag stressa upp mig över det faktum att jag vill spela både nya och gamla spel. Fan att inte dygnet har fler timmar. XP)

En reaktion på “Väntan är olidlig

  1. Pingback: Tweets that mention Väntan är olidlig -- Topsy.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge