8 saker jag är intresserad av

Listskapandet fortsätter! Den här känns som en av de enklare, för intressen lär jag väl inte ha för några av. Eller? (Jag har med vilje utelämnat TV-spel på den här punktlistan, just för att det är pretty damn obvious och alla läsare av denna blogg borde känna till det vid det här laget.)

 • Teckna. Har gjort det sedan jag var liten, men fann min största inspiration från ElfQuest och rollspelen under gymnasiet. Plötsligt så fanns nästan inget annat i min värld än att spela och teckna. När jag hade min mest kreativa period så skapade jag kanske 4-5 teckningar på en dag. För er som har sett mina bilder så är det väl ganska enkelt att se vad det är jag tecknar. Människor. Jag ger mig sällan eller aldrig på saker som natur, föremål, djur. Människor är intressanta att rita, även om händer och fötter är något av det svåraste som finns. (Inte alla, men många, av mina alster genom åren finns att beskåda här.)
 • Webbdesign, men tyvärr har jag inte hunnit med i utvecklingen. Är självlärd inom simpel HTML-kodning och har haft hemsidor på nätet i över 10 års tid. Ser fram emot att lära mig CSS3 med förhoppningen att det kommer räcka för det jag vill göra. Självklart finns det många andra kodningsspråk jag skulle vilja kunna, men jag tror inte att tiden finns.
 • Texas Hold’em poker. Det var ett gammalt ex till mig som för 7 år sedan lärde mig grunderna och fick mig att börja spela på Ladbrokes. Numera håller jag till på Svenska spel. Jag är lite av en periodare, ibland spelar jag nästan varje dag under nån vecka eller mer, men ibland kan det dröja flera månader innan nästa spelomgång. Jag tycker att det är ett spännande spel, där inte bara tur spelar roll, men det gäller att ha koll på vad man gör.
 • Fotografera. Jag tycker att jag tar alldeles för lite kort som det är, speciellt på familj och vänner. Med min mobilkamera så tar jag lite fler bilder, när lusten faller på. Men jag tycker inte så värst mycket om att vara framför kameran själv, den gillar mig inte riktigt. Nästa steg blir att köpa en digital systemkamera av enklare slag, även om den blir svårare att ta med mig jämfört med min digitalkamera.
 • Skriva. Numera är skrivandet mest bloggande, men det fanns en tid då jag sprutade ur mig dikter och noveller. Dikterna höll ofta en dyster ton medan novellerna var inspirerade av Jane Austen och Lucy Maud Montgomery och osade romantik. Att skriva ger mig ett lugn, det är något jag behöver för att kunna må bra. Utan denna uttrycksform skulle jag nog bli tokig på mindre än 24 timmar.
 • Sjunga. Jag har inte den starkaste rösten, men jag kan ta och hålla en ton utan att det låter som att man skrapar naglarna mot en svart tavla. Önskar dock att den var just starkare, att jag vågade ta i, ända ifrån knäna.
 • Prata. Kanske en konstig grej att ha som hobby, men jag älskar att prata. Kommunikation är allt. Däremot vill jag inte tro att jag pratar så mycket att jag inte låter andra komma till tals. Men om det finns nåt jag vill dela med mig, nåt jag har en åsikt om, eller nåt som bara gör mig exalterad på nåt vis, då kan jag prata både fort och högt.
 • Läsa. Inte direkt ett unikt intresse. Jag läste extremt mycket i bokslukaråldern och fortsättningsvis, men så kom då brytpunkten då jag började spela JRPG. Jag slutade i stort att läsa böcker, för att jag upplevde det som att jag läste spelen, i o m hur mycket story som fyllde dem. Men bitvis har jag hittat tillbaka till böckerna igen och just det här året tänker jag se till att läsa fler än vad jag har gjort på länge.

6 tankar kring ”8 saker jag är intresserad av

 1. Silversoul

  Jag håller med om att händer och fötter är otroligt svåra. Särskilt fingrar har jag bekymmer med.
  Det är mest personer jag tecknar av, men visst kan det hända att någon naturbild hamnar på pappret.

  Jag är rätt dålig på poker, har spelat om pengar en gång. Småslantar visserligen men jag förlorade. 😛

  Jag brukade skriva så kallade händelseböcker i småskolan förr. Någon dikt eller två kan jag komma på om jag koncentrerar mig.
  Annars så är det just på bloggen jag skriver numera.

  Det är fina intressen du har vännen =)
  Silversouls senaste bloggpost: 9 saker jag skulle vilja göra i mitt liv

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack kompis! Jag tittade på den här listan när jag var klar och tyckte ”fan vilka tråkiga intressen, det är ju bara pokern som känns lite småunik”. ^^;;;; Så jag är glad att du tycker jag har intressanta intressen. De funkar för mig. 🙂

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   My god, jag hör en SPA-weekend in the making! ;D En get-away, från stadens stressiga puls. Wow. Kan vi?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge