Drömlös

Jag har suttit hela dagen och kämpat med nästa lista; de nio punkterna med saker jag vill göra med mitt liv. Jag har fastnat. Sitter och stirrar på orden jag har skrivit. Undrar vart alla drömmar har tagit vägen. Vill jag inget med mitt liv? Listan kanske inte blir färdigställd idag. Jag kommer inte på nånting just nu. Känner mig som ett tomt skal, utan mening eller vilja.
Men nej, det stämmer inte. Jag har en vilja. Men jag har ingen mening i tillvaron. En till vecka på jobbet är snart avklarad och jag… dör lite inombords efter varje avslutad dag. Det är hemskt, jag vet, men jag kan inte leva på luft. Inkomst behöver vi alla. Jag försöker för allt jag är värd att vara positiv, driftig, glad, göra smarta val, sträva mot andra mål. Det är klart att jag tappar tron på mig själv ibland, även fast jag inte vill.

Jag kanske är för enkelspårig. Jag kanske måste göra mer drastiska förändringar i livet än vad jag har gjort hittills. Vad nu det skulle vara. Bryta upp, bryta ned, breathe and reboot? Vem vet. Jag kämpar vidare med listan imorrn, men för ikväll ger jag upp.

5 reaktion på “Drömlös

 1. Silversoul

  Ibland är det bra att fortsätta med ett projekt nästa dag – känner jag att det inte går med en viss sak prövar jag igen senare. Det brukar komma upp något nytt eller något bättre när man börjar om.
  Jag tänker precis som du, vissa arbetsdagar känns som om att jag fastnat i en vägg. Särskilt de veckor jag jobbar senare + lördagar. Veckan blir då förstörd tycker jag. Jag hinner knappt se Carrie på kvällen.
  Men precis som du skrev, kan man inte leva på luft – inkomsten är ju viktig. Dagens Sverige är stenhård. Ta hand om dig min vän och hoppas du blir klar med ”9 saker”. =) *kramar från mig och min familj*
  Silversouls senaste bloggpost: Del 7 av 100 intressanta tv-spelsmusikklipp- Kvalité med Konami

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack för alla peppande ord! 🙂 Ja, tids nog blir jag klar med min lista. Kom på några punkter på väg till jobbet idag faktiskt. Hoppas du får en jättebra lördag med familjen och att armen känns bättre. *kram*

   Svara
   1. Silversoul

    Det ska bli spännande att läsa den =)
    Jag är klar med de nio punkterna, men de är rätt fantasilösa. 😛

    Jag ska till syster Gina senare, hennes dotter är hemma denna helg, fyller 14 på alla hjärtans dag. Broder Rays dotter fyller år idag, men hon är i Charlottenberg.

    Armen gör fortfarande ont, men lite bättre än igår.
    Kanske ska pröva på att teckna lite försiktigt ikväll men får se.
    *kramar*
    Silversouls senaste bloggpost: Del 7 av 100 intressanta tv-spelsmusikklipp- Kvalité med Konami

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge