10 saker om mig själv

Eftersom det var helt tomt på folk på jobbet idag så kunde jag passa på att starta ”the 10 day challenge”. Men den här listan tog sjukt lång tid att göra, det var svårare än jag trodde att komma på saker att skriva. Men här är den i alla fall – listan där jag berättar tio saker om mig själv. Be fairly warned, it can get personal.

 • Jag är en analyserande och känslosam människa. Befinner jag mig i ett nytt sällskap känner jag gärna av rummet och människorna i det innan jag själv börjar ta plats.
 • Jag var blyg som liten men har på nåt sätt vuxit ifrån det värsta, hur nu det gick till. Numera anser jag mig vara social.
 • Jag tycker inte om att dansa även fast jag kan dansa, har rytm- och taktkänsla. Men bara tanken på att skaka på höfterna får mig att sjunka genom jorden. Därför kommer ni aldrig hitta mig på Stockholms klubbar, eller på en dansmatta. ;P
 • Jag är ganska, eller väldigt, petig med mat. Eller var kanske man ska säga. Sedan jag blev tillsammans med Ninjapojken har jag provat på ett antal saker som jag inte kunnat tänka mig förut. Som t ex; calamari-ringar, svamp, krabba, anka, lamm, räkor, won-ton, kammusslor med mera.
 • Jag skrev min första dikt när jag var 5 år, om en ”katt som rular i snö”. (Läser man den meningen med dagens svengelska i bakhuvudet så blir det ganska roligt.)
 • Om jag använder ett armbandsur så sätter jag det på höger arm. Folk kan då undra om jag är vänsterhänt. Nej, jag är högerhänt och eftersom jag gör allting med höger hand känns det också naturligare att ha klockan där. Det är inte mer komplicerat än så.
 • Vad gäller spel och konsoler så gillar jag dubletter, i alla fall spel jag verkligen tycker om. För närvarande finns fyra exemplar av Valkyria Chronicles i min spelhylla, 3 ex av Final Fantasy IX och 2 ex av Final Fantasy VII, Stella Deus, Star Ocean the Second Story, Odin Sphere och Wild ARMs 3, bland annat.
 • Jag har en asiat-fetish och önskar ibland att jag var asiat med vackra bruna ögon och långt blanksvart hår.
 • Jag var absolutist ända fram till 21 års ålder och har aldrig testat att röka.
 • Jag älskar att lyssna på spelmusik och sitter ofta och sjunger med/nynnar framför datorn, men bara om jag är själv. 😉

Usch, jag vet inte ens om den här listan blev vare sig lyckad eller intressant. Det får ni andra avgöra. 😛

12 tankar kring ”10 saker om mig själv

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack söta! 😀
   Du kanske inte måste göra den här memen nu, men du kan alltid påbörja den senare, när du känner att du har mer tid. Jag vet att jag skulle vilja läsa dina svar också. 🙂
   Hihi, ja det ska bli intressant att se vad de andra ämnena kommer att ge. 😀

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry! 😀
   Ja, två PAL och ett NTSC. Och ändå så köpte jag det över PSN också. 😉 Så egentligen har jag 4 exemplar! XD *kram*

   Svara
 1. Jennie

  Himla bra meme du delat med dig av! Det här var jättekul att läsa 🙂 Vissa saker skulle man ju faktiskt inte få veta om en människa annars! Som din första dikt =) Min första dikt skrev jag också runt fem-årsåldern, den handlad eom en katt i en hatt *flin*
  Jennies senaste bloggpost: 10 Things About Me

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Hihi, nej det har du ju rätt i! ^__^ Roligt att vi båda skrivit om katter. 😀 Nu ska jag bege mig och läsa din lista! *kram*

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack, så snäll du är! 😀 Ja, när man väl känner en person så har man inga problem att släppa loss om man känner sig bekväm. ^__^

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge