Ge mig er åsikt

Jag funderar på en sak, men jag har svårt att besluta mig för vad jag ska göra. Så jag tänkte helt fräckt be om er hjälp. Mellan 2005 och 2009 så skrev jag på den amerikanska sidan GRRLGAMER. Denna sida existerar inte längre och mina texter försvann med den. Jag går i tankarna om att addera recensionerna jag skrev där till RPGaiden och det kanske inte låter så dumt, men det finns några frågetecken kring detta. För det första så handlar det om texter upp till 6 år gamla. Alla kommer inte hålla den standard jag kanske önskar att de gjorde. Faktumet att texterna är på engelska ger mig också lite huvudbry. Skulle det kännas konstigt att se så daterade texter, skrivna på engelska, på en svensk sajt? Eller skulle det ge en bra inblick i vem jag är och vad jag gillar, vad jag har gjort och vilka åsikter jag har? Texterna på GRRLGAMER var på ett sätt högst personliga och flertalet gillar jag fortfarande väldigt mycket. Men vad tycker ni andra, ni som redan besökt sidan eller ni som kanske vill besöka den framöver? Jag skulle verkligen uppskatta era åsikter i detta så får vi se vilket beslut jag tar.

12 reaktion på “Ge mig er åsikt

 1. Mattias Andersson (@AnderssonX)

  Jag tycker du ska lägga till dem. Kanske stoppa dem i en speciell kategori eller i alla fall på något sätt tala om hur det exempelvis kommer sig att de är skrivna på engelska.

  Mer innehåll kan bara vara positivt så länge det är bra innehåll och det är det ju säkert! 🙂
  Mattias Andersson (@AnderssonX)s senaste bloggpost: Recension- Dead Space 2

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack för din åsikt! Jag tycker också att mer innehåll är positivt. 🙂 Och i alla fall jag tycker om att gå tillbaka i tiden och läsa lite äldre recensioner. Det är en helt annan grej att skriva på engelska förstås, språket flyter så annorlunda. Som sagt, vissa texter håller jag av väldigt mycket, andra kan man tycka är… sådär. XD Men, de är ju från en svunnen tid. Hursomhelst, med tanke på att jag la ner mycket tid på att skriva dem, och de nu inte finns att läsa nånstans, så känns det nästan lite som att jag ”owe it to myself”. ^^ Så, tack för din kommentar, det lär komma en ny kategori senare. 🙂

   Svara
 2. Jennie

  Do it! Inget fel med att publicera gamla texter, du kan rama in dem med en retro/nostalgisk känsla: ”Det här var jag som gamer för 6 år sen/5 år sen” etc. Det är trots allt ett tidsdokumetn hur du utvecklats, hur spelen utvecklats.

  Dessutom finns det för få personliga texter som spel och spelande.
  Jennies senaste bloggpost: Oh me- oh mime

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Mm, mycket bra poänger! 😀 Finns nog ingen bra anledning till varför de ska hållas gömda på min hårddisk. ^^ Stort tack för knuffen i rätt riktning! *kram*

   Svara
 3. Brainspoil

  Håller med förgående talare, publicera dom. En liten hint om att det är gamla texter skadar ju inte. Tror även det kan ge läsarna en lite bättre bild av hur du utvecklats som skribent under dom senaste åren. Kanske hittar dom även något i dina gamla texter som du saknar i dom nya. Även om man förändras så skadar det aldrig att titta tillbaks och se vad man gjorde bra då, saker att ta vara på och saker att bli bättre på.
  Samtidigt är det nog väldigt många som inte haft en chans att läsa dom artiklarna innan, så det skulle vara väldigt välkommet.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   😀 Ja, självklart kommer jag förklara vad det är för texter, så att folk förstår att de inte är skrivna igår. ^^
   Tycker du tar fram alldeles makalösa poänger, som jag inte ens tänkt på. Att det liksom skulle finnas nåt där, som kanske inte finns nu. Men som man kanske kan hitta tillbaka till, eller vidareutveckla. Självklart! Vad bra att du gav mig den insikten. 🙂
   Och som du säger, nej, det är inte många svenskar som fått möjligheten att läsa de där texterna förr. Jag hoppas att de blir ett uppskattat tillskott till sajten. 🙂

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack, kul att du tycker det! 😀
   Det känns roligt att så många är så positiva till de texterna. Jag hoppas verkligen att folk inte blir ”avtända” när de väl läser. ^^;; *kramar*

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge