Manic Monday

Idag har jag samlat ihop en stor hög med vuxenpoäng. Jag har tvättat, ringt banken och bundit om mitt bolån (ojojoj!), haft ett ”möte”, svarat på viktiga mail, lagat mat, diskat och dammsugit. Hur många poäng blir det tror ni? Men dagen är inte slut än och man kanske kan säga att jag har lämnat det viktigaste till sist. Det var inte tänkt så. Inget var tänkt, fastän jag tänkt massor. Om ni förstår. Förmodligen inte… Min Manic Monday är inte slut än, den ska precis börja. *hjärtsnörp*

5 reaktion på “Manic Monday

  1. Anna Inläggsförfattare

   Man tackar! 😀
   Haha, visst, den liggande åttan kan väl vara ett ”evighets-poäng” i sig? ;D

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, det kan jag förstå, det är inte det roligaste alla gånger.
   Tack, resten av den maniska måndagen gick mycket bra, faktiskt över förväntan. Duktig jag. 🙂 *kram*

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge