Smått och gott till köket

Jag slapp jobba extra idag. Skönt. Jag och mamma åkte till Åhléns för att spendera de två presentkorten jag fick i julas. Missade en tunnelbana, och tur var väl det, för då kom jag på att jag hade glömt korten hemma. >_< Stressig morgon och självklart åt jag ingen frukost idag, men mamma var snäll och bjöd på macka på Åhléns café. Vi strosade runt på husgerådsavdelningen och klämde och kände på allt som fanns. Jag bestämde mig till slut för 6 tallrikar och 4 skålar i blå-svart-lila (?!) ton från Höganäs, två handgjorda koppar i lila från Mateus och en 4 liters Margrethe-bunke från Rosti, även den i lila. Det är kul att förnya sig lite.

Tallrik, skål och kopp.

Har varit duktig och städat lite här hemma, t o m min spis fick sig en omgång. Känner mig inte sådär överdrivet glad idag vilket kanske är lite synd. Snart är det måndag. Det är bra. Ikväll tittar jag på Melodifestivalen. Gör ni det också?

4 reaktion på “Smått och gott till köket

 1. Hanna

  Åh, jag är alldeles vansinnigt förtjust i flera av Mateus saker. Det blev ett par koppar till min syster i julklapp, hon meddelade senare att teet hon gjorde i dem blev gott. 🙂 Jag gillar särskilt deras fjärilsmotiv, om det bara inte vore så dyrt…
  Hannas senaste bloggpost: Alla hjärtans uggla

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, fjärilsmotiven är ovanligt tjusiga. 🙂 Kanske inte riktigt min smak, men de har mycket fint. Jag ska nog göra lite te till mig nu och se om det smakar bra i en av kopparna. 😉

   Åh, men då kanske har jag en present till dig framöver… 😉

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge