Höj volymen

Idag kom mitt efterlängtade soundtrack! Ett av de bättre som jag nånsin fått glädjen att lyssna på. Jag talar förstås om Nier OST. (Vill ni veta mer om vad jag tycker om musiken kan ni läsa här.) Nu måste jag bara invänta att pappa ska komma över med min ”gamla” stereo som står i mitt flickrum hemma hos honom och mamma. Tänkte köpa en CD-spelare till mitt sovrum, men kom på att den där andra fortfarande funkar. Kan ju i alla fall använda den tills den pajar eller nåt.

Godis för öronen. ♥

På spelfronten har jag nu kommit fram till att jag ska spela Odin Sphere till PS2. Hur jag kom underfund med detta går att läsa här. Men nu är det dags för att äta av vårrullarna som Ninjapojken var så snäll och gav mig igår. Och jag ska dränka dem i sweetchilisås… 😉

3 tankar kring ”Höj volymen

  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja det gjorde jag. 😀 Jag hoppas att det kommer funka bra. 🙂
   Haha, oj, jag hade visst skrivit spel men jag menade egentligen skivan. XD;;;; Tack för att du hjälpte mig uppmärksamma den missen.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge