Kort om helgen

Jag har egentligen velat blogga lite om min helg, men andra saker kom ju i vägen. Klockan är redan sent, bäst jag snabbar mig.

I lördags åkte jag till Ninjapojken efter jobbet. Han svängde ihop en stroganoff på älgkorv som han köpte på Skansens julmarknad. Den var riktigt god och mustig! Medan han hackade paprikan som skulle ner tillsammans med korven upptäcktes ett ansikte i nämnd grönsak. Det påminner fantastiskt mycket om ”Skriet”. Eller, så påminner det bara om nåt sorts monster, typ mumien i filmen med samma namn. Kolla själva!

Paprika med attityd

Vi såg också två filmer. Den första var Planet 51 och den rekommenderar jag inte till någon. Den var så urbota usel och tråkig. Det hände aldrig nånting, förutom när man såg rökeffekter och vi båda utbrast ”wow, den där röken var sjukt snyggt renderad”. Ja, då är en film jävligt tråkig om specialeffekterna är det enda som gör att man skiner upp. Karaktärerna var supertrista, storyn var löjlig och haltade, det fanns ingen spänning, ingen logik – inget var av intresse! Jag fattar inte att vi faktiskt såg klart den. 😛 Efter det såg vi Coraline, filmatiseringen av Neil Gaimans bok (jag kanske borde börja läsa hans böcker, Ninjapojken säger alltid att jag måste läsa The Sandman). Filmen är delikat gjord med stop-motion teknik och den är både intressant och lite skrämmande faktiskt. Rekommenderas!

Man kan lugnt säga att den här veckan inte börjat på bästa sätt. Men nu ikväll så ringde det på dörren strax efter åtta. Utanför stod Ninjapojken i egen hög person! Vilken överraskning! Jag blev så glad. ^__^ Han hade med sig lite vårrullar till mig och massor av pussar och kramar. Vi satt och pratade i en timme ungefär och sen åkte han hem till sig. Vilken perfekt avslutning på kvällen. Men nu blir det sovdags. Håll tummarna för att min fot mår bättre imorrn.

4 reaktion på “Kort om helgen

  1. Anna Inläggsförfattare

   Haha, ja visst är den cool! ^^
   Jag var lite förvånad över att det inte var Tim Burton som gjort Coraline.
   Jupp, foten har fått en knäpp och den är dessvärre inte bättre, idag haltar jag något. :/

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag har inte sett den, men ser den gärna! Minns faktiskt trailern till Stardust och tyckte att den verkade så cool. Jättesnällt om du vill låna ut den till mig, inget tvång alls där! 😀 Du som tipsade om Jane Eyre förut, vill du ge mig ett tips från Gaiman också? (Förutom Sandman.) 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge