Vända blad

Läste klart Norwegian Wood igår. De sista två kapitlen gjorde det helt omöjligt för mig att lägga ifrån mig boken. Jag vet inte vad klockan var när jag till slut släckte lampan, två kanske? Jag är nöjd. Har stoppat ner The Element i min väska. Ska till Ninjapojken efter jobbet idag. Får se om det blir nåt läsande hos honom. Tog nämligen med mig min PSP också. Har jag tur så klår jag bossen i Ys Seven. Har upptäckt att jag har lättare att spela om jag är hos honom. Hm, jag undrar vad det beror på?

8 tankar kring ”Vända blad

 1. Becca

  Vad kul att du är igång med läsandet igen! 🙂 Kanske kan du känna dig mer avslappnad med spelandet hos honom än hemma där det finns en massa andra saker att fixa med…? Så skulle det nog vara för mig i alla fall 🙂
  Beccas senaste bloggpost: Pet exhibition in Kista

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja det känns jätteroligt faktiskt! Yey för böcker!
   Jag tror du har rätt. Jag har inte mina egna prylar där (om jag inte tar med mig laptopen förstås) och då kan man inte sitta och häcka vid datorn som man annars gör. Så ja, det blir ju otroligt lättare att ta sig tid att spela, och det passar ju bra när han spelar också. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge