En uppdatering

Det var visst ett tag jag skrev här. Har inte riktigt haft tid att sätta mig och skriva (för jag har verkligen saker att skriva) och nu är heller ingen bra tid att göra det (borde egentligen diska), men nu måste det fan bli av! Det som tagit det mesta av min tid är jobbet och där händer inte ens mycket under en månad som denna, så jag sitter mest och slösurfar på dagarna. Och hjälper kunder när de finns. Och försöker planera hur jag ska ta över världen. *host host* Alldeles nyss åkte Natalia hem till sig, vi har haft en supertrevlig kväll med galna skratt och upptåg, allvarliga snack om livet och killar och potentialen vi bär på.

På tal om potential – idag hämtade jag ut ett stort paket från Adlibris. Äntligen har alla böcker jag beställt kommit! Jag står fast vid mitt nyårslöfte att läsa mer det här året.

 • The Book of Awesome av Neil Pasricha – baserad på hans blogg 1000awesomethings.com, kände mig manad att köpa boken efter att ha sett hans föreläsning på TED
 • Never Let Me Go av Kazou Ishiguro – rekommenderad av Jennie
 • Out of Our Minds: Learning to be Creative av Ken Robinson
 • The Element: How Finding Your Passion Changes Everything av Ken Robinson – blev så inspirerad av hans föreläsningar som jag postade i mitt förra inlägg att jag var tvungen att köpa hans böcker.

Jag ser fram emot att läsa alla de här böckerna! Men först ska jag läsa klart Norweigan Wood, som jag påbörjade förra året, men inte hann klart med då.

Igår var Ninjapojken här och jag svängde ihop en middag lite sådär på försök och han slevade i sig två portioner. ^__^ Jag tyckte också att det var gott. Sen tittade vi på Sweeney Todd. En otroligt tragisk film, men ack så bra. Tim Burton, Johnny Depp och Helena Bonham-Carter är verkligen en magisk trio. När vi skulle sova så lyckades jag somna först! Det brukar nästan aldrig hända. Jag är ganska trött just nu faktiskt, borde lagt mig redan men känner ett sånt ansvar för bloggen. Jag återkommer senare med en post som har fått gro inom mig under några dagar. Tills dess – have some bacon! 😉

Pasta med vitlök och persilja, tillsammans med fräst paprika, smulad fetaost och knaprig bacon.

8 tankar kring ”En uppdatering

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Den var smaskig. 🙂
   Ja, en bra men blodig film. *rys*
   Jag mår bättre, tack. Bara väldigt tät i näsan fortfarande. Hur mår du själv? Har du tillfrisknat helt?

   Svara
   1. Jerry (RetroJerry på Loading)

    Blodig ja, väldigt blodig. Men den har en särskild Tim Burton-stil.

    Skönt att höra att du mår bättre. =) Jag måste även passa på att tacka för dina fina ord i min blogg (igen), för det var verkligen vänligt.

    Lite snuvig och ibland lite rasslig i rösten, men annars mår jag bra. (fast jag är lite trött efter den jobbiga vecka som varit.)
    Jerry (RetroJerry på Loading)s senaste bloggpost: Ett försök att lägga upp Johnny Cash 21 bästa sånger

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Jag älskar Tim Burtons stil. ^__^
     Varsågod! Det var så lite så. Hoppas att Carrie inte har lika ont längre.
     Jag förstår att du är trött, att uppleva nåt sånt där tar verkligen på krafterna. Se till att vila nu i helgen! 🙂

     Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det hoppas jag också! 😀 Inte ska du behöva vara nervös, det blir så bra så. 🙂
   Ja, jag är riktigt glad att jag är ”on a roll” just nu vad gäller både spelande och böcker och diverse annat också. Yey mig! ;D

   Svara
 1. Becca

  Åh, det där såg mumsigt ut! Fetaost! 😀 😀

  Alltså, jag får skämmas. Jag spelade in Sweeney Todd när den gick på tv för jättelänge sedan så att Danne och jag skulle kunna se den. Men jag har *fortfarande* inte fixat och redigerat skivan så att vi kan se den… -__- Den verkar ju himla bra!
  Beccas senaste bloggpost: Pet exhibition in Kista

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack, det var gott, och enkelt! 😀
   Nej, inte ska du skämmas. Vet du, om du vill kan vi se Sweeney Todd på lördag också. 😉 Jag har i alla fall inget emot att se om den! 😀

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge