Tråkig söndag

Jag skrev igår, hela 1002 ord! Härligt. 🙂 Min förkylning verkar extremt långlivad. Halsar i mig minst fyra koppar te varje dag, klunkar KanJang och knaprar Esberitox, men det blir visst inte mycket bättre för det. Igår gick jag och la mig redan vid halv tio. Då hade jag slumrat i soffan i ca 1 timma vid kl fem på eftermiddagen. Jag antar att det blir så när kroppen är helt slut i kampen mot baciller. Klev upp redan kl 8 imorse. Jag hoppas att det här blir en effektiv dag, detta är vad jag vill göra:

  • laga mat (frukostkorv med ris)
  • slå sista bossen i Ys Seven -_-
  • städa
  • handla

Lika bra att slå igång Spotify och börja småpula i mitt sovrum. Ett rum i taget är nog bäst, annars blir det bara en enda röra. Önska mig lycka till.

2 reaktion på “Tråkig söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge