Skiss

Det var ganska länge sen jag tecknade något, men häromdagen så småskissade jag på ett ansikte (jag älskar att rita ansikten, även fast det är svårt). Jag hade ingen plan (som det brukar vara med mina bilder), men det blev nåt. Det finns många fel, men det finns nånting där. I leendet, i blicken. In a distance. Så jag delar med mig, fastän det inte är en färdig bild på långa vägar. Diana tipsade mig om att det är bra att skissa i traditionella medier och inte bara sitta låst vid datorn. Kanske lossnar det för mig snart igen. 🙂

Enkel skiss gjord med svart kulspetspenna på en post-it.

6 reaktion på “Skiss

  1. Anna Inläggsförfattare

   Nämen tack! *rodna lite* ^____^
   Jag blev mest nöjd med näsan själv faktiskt. 😀 Kanske jobbar jag vidare på den här bilden nån gång. Ibland händer de mest fantastiska saker ur en skiss. 🙂 Tack igen!

   Svara
 1. Micke

  Håller med Jennie. Riktigt snyggt gjort med näsan, det är en del jag tycker är otroligt svårt att få snyggt/bra.
  Väldigt nice. ^^

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Wow tack! Det var nästan för mycket! ^^;;;; Åja, jag skulle kunna öva mig till att bli så mycket bättre, men visst har jag gjort några bilder genom årens lopp som är fina. 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge