En spelmusiksmix

Satt och stumblade på nätet och kom in på en sida som heter 8tracks. Man skulle kunna säga att det är den moderna världens bland-band. Här kan man ladda upp musik och göra sin egen mix som sedan streamas på nätet. Som radio tycker sajten, men mest som bland-band, tycker jag. Minst 8 låtar måste man ha med (därav namnet på sidan) och samma artist får dyka upp max 2 ggr på samma mix. Jag kände mig manad att testa. Eftersom jag är helt såld på spelmusik och fortfarande känner att alltför lite ljus får skina på denna genre, så gjorde jag förstås en spelmusiksmix. (Obs att jag äger skivorna som låtarna är tagna ifrån.) När ni har lyssnat får ni gärna säga vad ni tyckte om min mix. 🙂

4 tankar kring ”En spelmusiksmix

    1. Anna Inläggsförfattare

      Varsågod! 😀 Kul att kunna tipsa om nåt som uppskattas såhär mycket. ^__^ Tack för att du gillade min mix också, det lär komma flera. I’m on a mission you see… 😉

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge