Nys och snörvel

Idag är det synd om mig. Jag snorar och nyser massor och huvudet känns tungt och snurrigt, precis som det brukar göra innan jag åker på nån dundersjuka med feber och allt som hör till. Urk. Tröstade mig själv med varma mackor när jag kom hem och så gjorde jag en sats chokladkola. Då kändes det lite bättre, fast nu är det värre igen. 🙁 Jag ska nog lägga mig snart och läsa vidare i boken. Den är väldigt bra. Man känner igen sig själv på nåt sätt, den är skönt skriven, som tankar direkt ur ett huvud. Jag gillar sånt. Önskar att jag också kunde skriva.
Men vad säger jag… Jag kan ju skriva. 😛 Jag menar förstås att jag önskar att jag också var… läst. Författare. Kanske ska jag skriva lite varje månad? Har för mig att Jennie och Hanna pratade om det innan årsskiftet. När jag gick i gymnasiet skrev jag ett par-tre små noveller som fick plats på ett A6-papper var. Jag tycker fortfarande att de är ganska bra. Kanske ska jag posta dem här. Kanske inte. Äsch, nu går jag och lägger mig. Får se hur jag mår imorgon. Ni läsare kan få en nattmacka. 😉

Världens godaste snabbmat? Varma mackor med köttfärssås, ost och bearnaisesås - vilket jag älskar. Men oroa er inte, det är inte så stor mängd sås som det ser ut att vara. ;D

4 reaktion på “Nys och snörvel

 1. Jerry (RetroJerry på Loading)

  Nej fy, hoppas inte du får feber och blir sjuk =(
  Jag har feber och har ett hemskt tryck i bihålorna, och det började just med rinnande näsa och huvudvärk för mig.
  Jag provade ändå att inventera på jobbet fast jag mådde pyton.
  Idag tror jag att jag stannar hemma, känner att kroppen säger stopp.
  Så jag hoppas inte du blir sjuk =(

  Det där verkar vara goda smörgåsar får jag säga. 😀

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag lyckades inte styra undan från sjukan. 🙁 Skit. Och skit att du också ska vara sjuk! Hoppas du får vila upp dig och blir frisk snart.
   Ja, de där mackorna är verkligen smaskens! ^__^

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge