Lat dag med fotodump

Det här är verkligen inte en av mina mer effektiva dagar. Jag har tvättat, förvisso, men det kräver inte så mycket av en ärligt talat. Tittat på en hel del Vänner (och upptäckt ett hack i en skiva, typiskt -_-), surfat en massa på nätet. Borde ha tagit en promenad eller nåt, det var ganska fint väder förut, lagom kallt. När jag har sånna här dagar, då känner jag mig helt mosig i hjärnan och undrar om jag nånsin kommer kunna bli effektiv igen. Jag menar inte att man måste planera upp sina lediga dagar, det är skönt att vara fri att göra det som faller en in – men varför gör jag inte mer då? Jag kunde ju ha satt mig och ritat en bild eller nåt, men inte det. Istället gjorde jag chokladkola och åt upp allt i ett nafs. Det är ett enkelt recept från min barndom, som jag och brorsan alltid ville ha vid jul. Ett år gick nånting fel vid tillagningen och kolan blev stenhård. Det gick inte att tugga den utan vi fick slå sönder bitar mot diskbänken och sen sitta och suga på dem. Sedan dess går kolan vid namnet Asfaltskola. Baket misslyckades inte idag i alla fall och smaken tog mig verkligen tillbaka till min barndom. Jag är nöjd. 🙂

Riktigt god blev den och alldeles lagom mjuk och seg. Mums!

Medan jag ändå sitter här så kan jag passa på att ladda upp två julbilder som jag hittade på min kamera. Försökte ta mysiga julgransbilder i klass med Becca, men jag tror inte jag lyckades. Jag behöver en ny kamera för det. 😛 Är lite ledsen över att jag inte tog (hann ta?) bilder på mig från nyår, jag var verkligen jättefin i håret och hade en jättesöt outfit. Visserligen togs det ett par gruppfoton, men jag har ingen aning om hur jag blev på de bilderna. För tillfället får ni nöja er med julgranskulor.

Vacker glaskula i blått (min favoritfärg). Gillar hur färgglad den här bilden blev.

Passande mörk bild av en svart kula tillsammans med ett ljus. Gillar hur det ser ut som att ljusets strålar glider ihop med silverdekorationerna på kulan. 🙂

2 tankar kring ”Lat dag med fotodump

 1. Jerry (RetroJerry på Loading)

  Vad vackra julgranskulorna är måste jag skriva.
  Trist med ett hack i en av Vänner-skivorna =(
  Det är som filmboxen med Ragnarök jag har, jag tror det var ett hack på fjärde skivan. Men å andra sidan köpte jag boxen på Torsby-mârten för ett ex antal år sen – men den var visserligen inplastad, så det var märkligt.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Julbilderna kanske inte blev så tokiga ändå. 🙂
   Ja, det är tråkigt med hack, synd att du råkat ut för det också. :/ Jag såg lite risp på skivan innan jag satte in den, men hoppades att det skulle vara ytligt. Sen hängde det sig i en episod. Jag får väl leva med det och hoppas att resterande 39 (!) skivor är oskadda.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge