Lite om nyår

Första dagen av det nya året lider mot sitt slut. Jag skulle vilja passa på att tacka alla er läsare som hjälpt mig nå 3310 besök under förra året. Nu är ju den här bloggen ny (född i slutet av oktober 2010), så det är en siffra jag är nöjd med. Tack för alla kommentarer och länkar hit. 🙂
Många tankar har snurrat i huvudet de senaste dagarna och jag vill verkligen se till att jag utvecklas under 2011. 2010 har verkligen varit ett toppenår och jag vill fortsätta hitta utmaningar, saker som driver mig, jag vill inspirera och vara mycket mer kreativ än vad jag varit på sistone. Vet inte om man ska kalla det nyårslöften, men här kommer en lista.

  • läsa mer böcker
  • spela mer (och framför allt spela klart)
  • recensera mer på RPGaiden
  • lära mig CSS
  • teckna mer (och försöka att inte tänka att det måste vara perfekt från första början)
  • fortsätta kommunicera öppet och ärligt och inte bära saker inom mig

Det var väl bara några saker, men det räcker så. Om de kommer att ta mig framåt återstår väl att se, men det är skönt att ha små delmål, som kan leda till nåt större.

Nyårsafton var en lång dag. Det började med att jag åkte till Natalia för att hjälpa henne med sin mobiltelefon, dricka gott te och prata lite. Sen åkte jag till Janne och Hanna där Becca och Danne också var – och så delade vi ut julklappar. Jag fick säsong 7 av Scrubs, fjärde Futurama-filmen Bender’s Game, en ”blåsapa” (en nagellackstork i form av en apa) och Johanna Thydells senaste bok Ursäkta att man vill bli lite älskad. Den ska jag börja läsa ikväll, det blir en bra start på listan. 🙂 Sen åkte jag hem till mig, gjorde mig fin, plattade håret och åkte sedan till Hallunda där Ninjapojken och hans vänner höll nyårsfirandet. Det blev en lång kväll med prat, musik och dryck. Vi åkte inte hem förrän kvart över 3 på morgonen. När vi kom hem till mig så var vi uppe några timmar till, pratade och myste. Det var en bra natt. ♥ Tror vi somnade först vid klockan 6 på morgonen. O_o

Jag hoppas att alla ni andra hade en bra nyårsnatt och att ert 2011 blir så bra som ni önskar. 🙂

En tanke kring ”Lite om nyår

  1. Pingback: phobicgamer » Blog Archive » Skit i nyårslöftena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge