Kvällsmål

Passade på att äta nåt litet och gott när jag ändå kurade i soffan och tittade på första säsongen av Vänner. Två kokta ägg med majonnäs och hemmagjord coleslaw! Nu ska jag studsa in i duschen, håret är visserligen redan rent, men jag är så sugen på att testa mitt nya schampo! XD (Plus att det är skönt att lägga sig när man är alldeles varm och mjuk.)

Halvfett, halvnyttigt och helgott!

2 reaktion på “Kvällsmål

 1. Jerry (RetroJerry på Loading)

  Det är så coleslaw ser ut.
  Jag åt det när jag och några arbetskollegor satt i VIP-logen i Löfbergs Lila Arena och kollade på matchen Färjestad-AIK i september, och undrade vad det var.
  Men det var gott.
  (det var resten av den goda buffén med)

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Wow, det låter gott och lyxigt! 😀 Det är ju så lätt att göra coleslaw, ändå äter jag det inte ofta. Men nu sedan jag hittade det där receptet kanske jag gottar mig då och då. 😉

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge