Dagen innan

Är hemma hos mamma och pappa och vi är precis klara med att klä granen samt utplacering av klappar. Varje år säger vi att vi inte ska lägga ner så mycket pengar på julklappar, men ändå verkar vi slå rekord varje år. Det är ganska otroligt hur en liten familj som våran, med bara fyra personer, kan generera såhär mycket prylar. Nåja, det är ett härligt berg att beskåda och granen blev fin och lagom pyntad också. 🙂 Inte bara detta har jag att se fram emot, Ninjapojken hörde av sig och meddelade att han kommer hit imorgon. Låt oss bara hoppas att tåg och tunnelbana går utan problem. Hur ser era granar ut, om ni har nån? 🙂

Ståtlig gran med många klappar...

...nästan lite för många klappar. ^^;;;;

(Tog bilderna med min HTC Desire, men de blev lite gryniga. :/)

6 reaktion på “Dagen innan

 1. Micke

  Riktigt fin gran! Ser sådär härligt mysig ut. Har själv ingen gran, kanske skaffar en nästa år. Men det blir väl en plast gran, är på tok för snål att köpa en ny gran varje år. Plus det är mindre jobb med en plastgran.
  Hur som helst, gud jul på dig! =)

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Plastgran kan också vara fint! Tack, jag är ganska nöjd med hur den blev pyntad i år. Hoppas din jul var fin!

   Svara
 2. Becca

  Du ska få se min julgran i framtida LJ-inlägg – den är inte särskilt vacker 😉 Enormt vid och gles. Min morbror högg den åt mig, men han verkar inte ha något bra omdöme när det gäller granar.. haha. Tur att jag slapp betala för den!

  Men granen hemma hos mamma och pappa var fin 🙂

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det ser jag fram emot! Men vad kul att du hade en egen gran i alla fall. 🙂 Jag undrar vart en gran skulle få plats i mitt hem, om jag nån gång skulle få för mig att skaffa en. Men som det är nu så räcker det med den gran som finns hos mamma och pappa. 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge