Vit vinter

SMHI säger att det kan komma 2 decimeter snö idag och imorgon. Jag skulle vilja säga att 2 decimeter redan har fallit. Tvärbanan vände i sina spår och jag fick pulsa den sista biten, som tur var bara en station. Ja, jag jobbar idag. Tveksamt om det kommer hit nån kund i det här vädret. Så jag sitter och tittar ut genom fönstret och smånjuter av det ymniga snöfallet. Gårdagen var otroligt lyckad, skriver en separat post om det senare. 🙂 Vill spela Ys Seven när jag kommer hem, men jag måste också städa undan efter gårdagen. Diska först, spela sen. ^__^

10 reaktion på “Vit vinter

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack själv, så kul att du ville komma! 😀
   Mer Yatzy ja, you know it! ;D Ledsen om jag chockade dig, vad kan jag säga, jag brinner för Yatzy. ^__^ <3 you too!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja det är ju det! Jag är så glad att vi får en vit vinter precis som förra året. Jag minns när man var liten och det töade eller var barmark på jul, vad ledsen man var då. ^^;;;;

   Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Vart är det du bor? 🙂
     Ett av mina bästa barndomsminnen är när jag var ca 10-11 år nånting. Det hade varit snölöst hela december och jag var så deppig. Jag ville verkligen att det skulle bli en vit jul i alla fall. Så strax innan Kalle Anka började på TV så började det falla stora vita flingor. Jag stod på knä i soffan, tittade ut och tjöt av lycka. Sen kände jag att det verkligen var jul. ^__^

     Svara
      1. Anna Inläggsförfattare

       Nämen! Torsby! Där har jag varit. Hade en pojkvän runt mitten av 2000-talet som vuxit upp i Vitsand. 😀

       Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Hej och tack så mycket! Kul att du tycker om den. 🙂
   Kollade din blogg, grön och skön. 😉 God jul på dig!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge