Julklapp

Titta vad som kom på posten idag! Ett av de mest omtalade Ys-spelen. Köpte det från min favoritshop att importera ifrån – VideoGamesPlus – och jag verkade knipa det sista exet de hade av Premium Edition-versionen, för när min beställning var klar fanns den inte i listan längre. Ibland ska man ha tur… Det här blev lite av en julklapp till mig själv. Jag köpte också en skiva spelmusik, ingen mindre är Symphonic Fantasies. Vet inte om den kommer hit innan jul, men det gör inte så mycket. Visserligen har jag inte spelat Ys Seven sedan i helgen, men jag har helt enkelt inte haft tid! Jag tror däremot att jag kan klämma in ett antal speltimmar under de 4 dagar jag är ledig under julen. 🙂 (Wow, det är verkligen mycket. På mitt förra jobb, som jag var på i 4 års tid, hade jag bara ledigt julafton och juldagen.) Hur många dagar får ni andra ledigt i jul?

Julgodis till min PSP. 😉

2 reaktion på “Julklapp

 1. Jerry (RetroJerry på Loading)

  Vilken tur att du fick spelet innan jul 😀

  Själv är jag ledig julafton till annandagen, sen jobbar jag mellandagarna utom torsdagen till nyårsdagen.
  Min sambo fyller år på nyårsafton dessutom, så det är tur att jag är ledig då.
  Sen börjar det nya året med inventering i den numera röriga butik som vi håller på att bygga om.
  (det blir den andra inventeringen på tre månaders tid)

  Hur är det med dig annars, efter att du ramlat?
  Hoppas du mår bättre.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, det var en trevlig överraskning! 🙂
   Wow, födelsedag på nyårsafton! Vilken grej! Min pojkvän fyller år 29 december. 😉 Sådär lagom bra när jul precis har varit. Haha! XD Låter som att du får lite ledigt i alla fall, det tycker jag är bra. Men det låter jobbigt med ombyggnation. (Jag vet, förra stället jag jobbade på gjorde en ombyggnad varje år, fy fan.) Hoppas det går bra med inventeringen! Inte det roligaste direkt.

   Jo, jag tycker väl att jag mår bra. Armen värker lite ännu, men inte lika illa som igår. Rumpan små-ömmar. 😉 Men idag har jag fått huvudvärk istället. :/ Har tagit en alvedon, hoppas det går över snart, inte kul att jobba med värk. Tack för omtanken! 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge