Ja visst gör det ont när muskler brister

Aj. Jag har ont idag. Väldigt ont. Vänster arm, som dämpade fallet i onsdags, är totalt mörbultad. Att ta på och av en tröja gör att musklerna skriker. Det var först igår som jag började få ont, jag antar att det blir så när musklerna chockas. Har ganska ont i benen också och har fått ett tjusigt mörkblått blåmärke på rumpan. 😛 Imorse när jag vaknade trodde jag att jag inte skulle komma ur sängen, musklerna skrek så fort jag försökte röra mig. Känner mig ganska mellow idag, orkar inte stressa, orkar inte hetsa upp mig – över nånting egentligen. Imorgon är det lördag vilket innebär Bake-Off samt julklappsutdelning med ett antal vänner hemma hos mig! Det kommer bli jättekul och självklart kommer jag posta bilder senare. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge