Sånt man vill höra mer av

På Tvärbanan hem från jobbet igår hörde jag detta:

Pojke ca 8 år
Hej pappa. Jag fick låna ett spel som heter Infamous av en kompis och han kanske ska sälja det för 200 kr, kan vi kanske köpa det då? *lyssnar på pappan i andra änden* Det är 16+ men det är inget sånt där farligt… men jag visar när jag kommer hem. Puss.

Jag smälte lite inombords när jag hörde den där konversationen. Jag tyckte det var så sött att killen verkar ha en så bra och öppen relation med sin pappa (som kanske är en gamer själv) och att samtalet avslutades med ”puss” – inte ett hejdå eller liknande. Sånt gör mig lycklig att se. Då känner jag hopp för framtiden.

2 tankar kring ”Sånt man vill höra mer av

    1. Anna Inläggsförfattare

      Nej det har jag inte. 🙂 Tror inte det platsar hos dem, det är ju mer roliga och ”dumt sagda” saker som får utrymme där, inte sånna här hjärtvärmande saker, upplever jag. ^^

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge