Om RPGaiden

Jag har suttit och fnulat lite med RPGaiden. (För er som inte vet så är det mitt projekt, en sida där jag recenserar rollspel och spelmusik.) Just nu har sidan fått samma utseende som min blogg. Det finns några små utseendefel som jag inte verkar kunna få rätsida på. Det är klart att det är irriterande, får se om jag hittar en lösning senare. Just nu är jag mest pepp över att komma igång med den på riktigt igen, då den har legat i dvala sedan slutet på sommaren. (Ja, det är svårt att hinna med allt man vill, och det gör ont inombords att det är så.) Men jag hoppas att det blir en nytändning med det nya året. Jag tyckte jag var ganska smart som skrev ”version 2.011”. 😉 (Get it? 2011! XD) Jag vet att sidan hade en hel del läsare tidigare men de har med största sannolikhet tappat intresset då sidan inte uppdaterats på länge. Jag har en medarbetare, Stefan, men han har sina egna bekymmer och hinner inte skriva så mycket. Jag skulle vara glad om jag hann med en uppdatering i månaden. Vet inte om jag pallar det själv dock, men är osäker om det är läge att höra ifall det finns nån därute som har ett genuint intresse av att vara med och bidra till sajten. Det är ju fortfarande jag som är boss liksom. 😉 Nåja, det visar sig. Just nu är jag bara glad att jag har börjat spela igen. Har iofs en del lösa trådar jag borde ta tag i (Final Fantasy IX, Valkyria Chronicles)… Ingen idé att stressa upp sig om det, men det är kul att planera och tänka framåt. Onwards!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge