Snurrigt

Är hemma. Hade lite feber igår men den verkar ha lagt sig, skönt. Nyser en del och är helt snurrig i huvudet. Det är nästan det jobbigaste, för det spelar ingen roll att jag äter, dricker och sover, det snurrar lik förbannat ändå. Blä. Kanske kan jag distrahera mig själv genom att spela lite. Körde Final Fantasy IX i en halvtimma igår. Kom knappt ihåg vad jag höll på med sen senast, så jag levlade lite. Sorgligt. Blev påmind om att jag äger Ys Seven till PSP, vore väl inte helt fel att börja spela det när man har lite tid, eller vad säger ni?

Har inte ens tagit av plasten... 😛

4 reaktion på “Snurrigt

 1. Micke

  Låter som ett bra spel att börja med. Måste själv skaffa en PSP och ta tag i de spelen jag missat. Som YS spelen, Lunar, Kingdom Hearts och kommande Third Birthday.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det var ett bra spel att börja med! 😀 Har spelat hela helgen nästan, svårt att sluta! Hoppas du får en PSP i julklapp, eller att du kan köpa en nästa år. 🙂

   Svara
   1. Micke

    Ja, det blir nog ingen i julklapp.. Men jag lär köpa en själv nästa år., måste ta del av en del spel där.
    Bland annat då 3rd Birthday och Dissidia 2 som lockar en helt del.
    Frågan är bara ska man köra på en 3000 eller en Go? :S

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Ja just, Dissidia 2 är ju på G.
     Hm, ja du, det är ju frågan hur du vill ha dina spel? På skiva eller på minneskortet? Kanske köpa en 3000 först (den har ju faktiskt båda alternativen) och köpa en PSP GO senare? 🙂 Jag har önskat mig en GO i julklapp, men jag tror inte att jag kommer få en. ^^;;;;

     Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge