Tid för allt

Ibland imponerar jag verkligen mig själv. Jag skulle inte kalla mig en tidsoptimist (jag vill gärna vara ute i god tid, vill inte stressa, tycker inte om att komma sent), men däremot är jag sjukt bra på att optimera den tid jag har och ibland klämmer jag in sjukt mycket på den lilla tid som finns. Efter jobbet åkte jag till Kungens Kurva för att handla mat, på vägen till butiken knåpade jag ihop ett rim till en present till min bror, handlade på ca 7 minuter, på vägen ut knåpade jag ihop ett rim till en present till min pappa, åkte hem, gick till poststället och hämtade ut en julklapp (som jag glömt bort att jag köpt! XP) och nu fixar jag mig nånting att äta. Ikväll blir det hård macka med kokt ägg (och majonnäs!) samt avokado och Keso. Det har varit en ganska tuff dag idag. Glömde att ställa in min matlåda i kylen när jag kom till jobbet, så det var bara att slänga den när jag upptäckte det 5 timmar senare. :/ Jag var ganska hungrig kan jag säga och att gå och småäta godis hela dagen är verkligen ingen hit. Men jag ville heller inte gå på tom mage. Jag har en svidande känsla av att det kommer kännas som måndag hela veckan. 😛

Medan jag ändå håller på kan jag ju visa vad jag svängde ihop i matväg igår. Som tur är har jag en matlåda till imorrn. Den ska jag verkligen ta hand om, det är så synd att behöva kasta god mat! Det är en rätt som jag och Ninjapojken skapade i början av året. Det är kyckling, färsk pasta, strimlad gul lök och purjo, två rejäla klickar creme fraiche, kryddat med salt, citronpeppar och dragon. Hur gott som helst!

En av mina favoriträtter. Paprikan är dränkt i hallonbalsamvinäger, sätter verkligen piff! Prova själv. 🙂

2 tankar kring ”Tid för allt

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry! 😀
   Det är verkligen supermumsigt! Jag kan ju skicka receptet till dig om det skulle önskas. Men om du svänger ihop det innan dess så får du säga vad du tyckte! 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge