Hellre is i magen än is på huvudet

Var på väg till jobbet. Gick förbi en byggnad. Hörde ett konstigt krackelerande ljud, liknande glas som spräcks. Instinktivt flyttade jag mig lite till höger på trottoaren, sekunden efter kunde jag i ögonvrån se hur det rasade istappar till vänster om mig. Huh. Vill helst inte tänka på vad som hade hänt om jag blivit träffad. Jag klarade mig i alla fall, men det är första gången jag är med om nåt sånt. Jag stannade till en bit längre bort för att kolla upp mot huset. Det har en helt rak fasad, inget sluttande tak, men däremot har många fönster markiser. Kanske kom istapparna därifrån. Det är ju nästan töväder ute nu, jag som vill ha min fina vinter kvar. Dags att jobba.

2 reaktion på “Hellre is i magen än is på huvudet

 1. Ari

  Yikes… Vilken tur att du hann undvika istapparna!

  Vi har töväder här med nu…
  Fick avboka en sushi-middag i går, bleh.
  Men en ny chans idag!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, det var verkligen tur… O_o;;;; Ska se om jag kan kontakta nån fastighetsskötare imorrn och be dem dra in markiserna. På vardagarna är det många elever som går just den vägen då det finns en skola i närheten. Men det gäller att hålla utkik för fallande is, hela tiden. *rys*
   Vad tråkigt att din sushi-middag inte blev av, men bra att du får chans idag istället! Och tack för din kommentar! 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge