Hemmakväll

Det var mycket på jobbet idag, så mycket att jag fick jobba över 40 minuter. Tanken var att jag skulle hinna till Tensta efteråt för att fira Danne som fyllde 35 igår – träffa vänner, ge present och äta tårta, men det ville sig inte. 🙁 Det var inte riktigt vad jag hade hoppats på, men å andra sidan så var jag väl överdrivet optimistisk i att tro att jag skulle sluta prick kl 15.00. Istället åkte jag hem, handlade, värmde en matlåda, tog tag i den stora disken som väntade, duschade och sitter nu med en påse lösgodis i soffan. (Lösgodis – typiskt svenskt. Finns typ ingen annanstans i världen. Undrar hur det kommer sig att det blivit så stort här.) Jag har bestämt mig för att se Woody Allens film Match Point som börjar på SVT2 nu klockan 21.00.

Stumblade runt på nätet och hamnade på en video av Derek Lieu, där han satt ihop klipp från 93 anime-serier, för att demonstrera att nästan alla intron innehåller samma saker. Kul att se, snygga klipp och som grädde på moset – bakgrundsmusik av Ayumi Hamazaki. Kolla själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge