Rätt tjej vann!

Såg nyss det sista avsnittet av America’s Next Top Model. Jag blev så glad över resultatet att jag spontant klappade händer och skrek ”YES!”, jag ville verkligen att just den här tjejen skulle vinna. Ibland är det tur att man fortfarande bor själv. 😉

Det blev Ann, en ranglig 19-åring, med en midja som en geting. Hon blev mobbad för att hon var så lång och lite ”udda” sådär (vad nu udda betyder, ingen är ju den andra lik) och nu har hon alltså vunnit ett kontrakt med den största modellagenturen i världen och får synas i Italian Vouge. Jag är så glad för hennes skull. Hon är en blyg, lite timid tjej, men hon är smart och hon gör sig så bra på bild. Man kunde verkligen se hennes självkänsla växa genom avsnittens gång. Jag tycker också att den här vinsten på nåt sätt visar att man inte måste vara ”picture perfect” för att bli accepterad. Hon har inte de största läpparna, hon har inte de rakaste tänderna, hon har inte öron som ligger platt mot huvudet och hon är väldigt smal, dock inte anorektisk, hon är bara en väldigt speciell människa till utseendet, men har fått lida för det. Och det är synd. Men jag är glad att hon har fått, kanske sin första riktiga bekräftelse på att hon är vacker som hon är, och nu ligger världen för hennes fötter. Hon blir fantastiskt vacker på bild, det är nästan så jag vill importera Italian Vouge bara så att jag kan få ooh-a över hennes tjusiga look.

Så himla söt tjej, jag vill bara krama på henne!

Och hon tar så otroligt vackra bilder, jag dånar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge