Stånk och stön

Än är inte dagen över, jag måste fortfarande laga mat. Men innan dess måste jag bara få säga hur grymt duktig jag har varit idag. När jag var klar med tvätten imorse jagade jag ut efter julklappar och kom hemsläpandes med en massa kassar, dumpade allt innanför dörren och begav mig ut igen för att handla mat. Bussen var försenad med en kvart, både till affären och tillbaka, men det gjorde inte så mycket. Nu har jag slagit in alla paket och ätit en ICA-pizza (den med mozzarella) och en avokado. Gott! Det är riktigt stökigt i vardagsrummet nu och jag känner hur ögonlocken börjar bli tunga, men dagen är inte slut än. Jag pallar det här, men oj vad skönt det kommer bli att sova sen. *gäsp*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge