Det finns bara en av mig

Jennie Twittrade detta och det är så sant att det bara måste få en hedersplats här också.

Never love anybody who treats you like you’re ordinary.
Oscar Wilde

Som jag sa till Natalia senast vi sågs, jag har verkligen kommit till insikt om att jag är ett jävla kap. Och nej, jag säger inte det för att jag vill vara självgod eller tror att jag är störst, bäst och vackrast. Men att jag är vacker, i min egen rätt, det är något som är helt och sant. Jag ser bra ut, så är det bara. Och det kommer alltid finnas nån som är snyggare, men betyder det att jag är värd mindre? Självklart inte. Är jag bäst i hela världen? Det skulle jag inte tippa på, men att jag är fett jävla bra – det är det ingen som helst tvekan om. Sen finns det såklart människor runt om mig som tycker att jag är bäst, och det är en annan sak. Mina föräldrar, min bror, min pojkvän och säkert någon av mina vänner. De tycker att jag är bäst, om inte på nåt annat så givetvis på att vara mig själv. Det finns bara en av mig, jag har redan spenderat nog många år med att hata mig själv och våndats över att vara jag. Men varför?! Det är ju helt underbart att vara just jag! Och jag värdesätts högt, av många och inte minst mig själv.

Lyssna på den här låten och älska dig själv.
Treasure – Flyleaf (kräver Spotify)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge