Första advent

Idag blev jag klar med NaNo! Det är värt att firas! Fast jag undrar om jag orkar trotsa vinterkylan för att gå och köpa mig nåt smarrigt, eller om jag helt enkelt stannar hemma och gör chokladbollssmet. Det känns som att det lutar åt det sistnämnda. 😉 Dessutom känner jag mig tjock i halsen så det är nog snällare mot kroppen att stanna inne i värmen och dricka te. Har tänt ljus i varenda rum i lägenheten och lyssnar på julmusik. Utanför ligger ett vackert snötäcke. Jag gillar snö, i lagom mängd.

Men, ja, NaNo! Det är förmodligen den största dynga som nånsin skrivits, men det skiter jag fullständigt i. Det har varit förlösande, befriande – ja, helt och hållet ett måste för mig att skriva det jag har skrivit om. Om jag lägger ner tid på att revidera min text (har fortfarande inte läst igenom den) så kanske det t o m skulle passa i bokform. Det är då jag är glad att lösningar som Vulkan finns.

Igår var jag och pojkvännen på julbord med mitt jobb ute på Långholmen. I tre timmar satt vi och moffade julmat och godis, det var precis vad jag behövde. Det är skönt att det är en månad fram till jul, så att inte hela julstämningen är borta när det vankas mat sen. Tog bara en bild, på min pojkväns efterrättstallrik som jag tyckte var så tjusigt upplagd. XD

Pojkvännens mumsiga efterrätt, kladdkaka med grädde, glass, ischoklad och en pralin.

Efter kalasandet så tog vi en taxi hem, det var inte så dyrt faktiskt. La oss tidigt, redan halv tolv, tänka sig så duktig man kan vara då. ^^ På tal om jul och allt därtill, så har jag köpt de flesta julklapparna redan. Imorrn ska jag ut på stan för att köpa några till. Kanske ska jag redan ikväll sätta igång och slå in paket och rimma. Är väl bäst att passa på nu när inte NaNo tar min tid. 😉

2 tankar kring ”Första advent

 1. Hanna

  Hurra! Stort grattis till vinsten! Mitt tips är att låta texten vila ett tag och sedan läsa igenom den, inte för att se hur dålig den är utan vad du skulle kunna göra med den. 🙂

  Julmys ftw! Men du är väl försiktig med levande ljus? Inte ha levande ljus i rum som du inte är i. *bannar*

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack tack! 🙂 Nej jag låter nog texten vila som du säger. Jag har ingen stress. ^__^

   Jag har faktiskt tänt även i rum jag inte är i, men jag rör mig ganska mycket runt i lägenheten och kollar till, min brandsläckare står lättillgänglig. Man kanske borde önska sig brandfiltar i julklapp? Fett bra att ha.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge