Tisdagsmys

Idag strömmade det in en massa folk på jobbet ca 20 minuter innan stängning. Självfallet resulterade det i att jag fick jobba över 20 minuter. Stressade sen så fort jag kunde på ishala gator in till stan, där jag mötte upp min kompis Carola. Det var nästan ett halvår sedan vi sågs och jag har svårt att förstå varför vi inte lyckas träffas oftare. Vi traskade runt ett tag tills vi hittade ett väldigt mysigt fik, med lagom mycket folk på Drottninggatan. Satt där och pratade en stund, om otrevliga och respektlösa män (hon hade stött på ett praktexempel nyligen) och lite annat smått och gott. Det är lätt att trivas i Carolas sällskap. Tyvärr stängde det fina fiket redan kl 20, så vi tog vårt pick och pack och styrde kosan mot Åhléns. Lyckades tappa bort en av mina vantar, så det var ganska kallt att gå i de isande vindarna. Hoppade in på apoteket och köpte D-vitamin. Äntligen! Nu kanske man kan bli lite piggare, vi får se. Kan ju vara annat man har brist på, järn t ex.

Hjälpte Carola att välja ut en stavmixer, vi strosade runt på porslinsavdelningen och där hittade jag några fantastiskt fina glas som jag köpte på studs. Inget märkvärdigt sådär, men det är kul med lite förnyelse! Jag är så trött att ständigt åka till IKEA så fort man ska förändra i hemmet, det finns ju så många andra butiker att gå till. Men tyvärr verkar det vara kärva tider för många (kolla bara på Hemtex och DUKA som gick i konkurs). Jag tycker att det skulle vara hemskt tråkigt ifall allt man ska ha bara kunde köpas på IKEA. Omväxling förnöjer! För att inte tala om hur urbota tråkig IKEA:s porslinsavdelning är. 😛

Nä, nu är det dags att sova. Ska upp redan kl 6 imorrn. Postar lite foton från min trevliga kväll. Låt er suktas. 😉

Fina och glada Carola.

Den tjusiga latten Carola drack.

Min kopp med det goda teet Mysiga stunder och en chokladboll.

Och så den obligatoriska morotskakan. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge