Måndagsmys

Idag har jag haft ont i magen (varför låter jag vara osagt), men det hindrade inte mig från att jobba. Värst var det under första halvan av dagen, men nu verkar smärtan ha gått över. Idag har jag mest tagit det lugnt och igår gick och la mig redan kvart i tio, sov nästan 9 timmar. Tro fan att jag är trött ändå och självklart glömde jag att köpa D-vitamin. 🙁 För att pigga upp mig själv så gjorde jag lite varm choklad nu på kvällen och toppade med vispad grädde. Ibland behövs bara nåt sånt litet för att man ska må bättre. Ska ta en varm dusch nu så jag somnar gott sen. (Saknar min pojkvän och hans söta SMS. Han har bytt jobb och ska få nytt nummer. Fast vad är ett SMS när man kan kramas…)

Dagens tröst - varm choklad med vispad grädde. Älskar den här koppen, fick den när jag tog studenten och ingen annan får dricka ur den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge