Bilder från förra helgen

Hoppsan, det har visst redan blivit lördag. Jag jobbar den här helgen så jag kommer nog inte ha nån tid att hitta på nåt roligt, så jag tänkte liva upp tillvaron genom att posta ett par bilder och lite text om förra helgen. (Kanske borde snabba på och lägga mig då jag har varit extremt trött hela veckan. Jag misstänker D-vitaminbrist.)

Så, i lördags var jag och pojkvännen bjudna på dop. Det var en före detta kollega till mig som skulle döpa sin dotter, Alicia. Det var det första dopet jag varit på och det var ganska speciellt. Dels för att ceremonin hölls på rumänska så det var inte mycket vi förstod. Men barnet var snällt, gjorde inte mycket väsen av sig och somnade i prästens famn. Därefter bar det av till pojkvännens bästa kompis för middag, dricka och allmänt umgänge. Nästan alla pojkvännens vänner var där, plus några nya ansikten, bland annat ett par som nyligen blivit föräldrar, också till en dotter – Aurora. Pojkvännen bar henne lite, men lämnade tillbaka henne tidigare än han ville då jag påpekade att hans skäggstubb skulle kunna punktera huden på bebisen. O_o (Seriöst, kan jag bli punkterad, vad skulle inte kunna hända med en 2 månader gammal bebis?) Han ångrade genast att han inte rakat sig på morgonen. 😉 Jag vågade inte hålla i barnet. Inte för att jag är extremt vårdslös eller så, men just för att jag inte vet hur det skulle kännas, eller vad jag ska göra och för att jag inte vill få andras förväntningar att känna saker som jag kanske inte är förmögen till. Men jag nuddade hennes hand lite. Den var mjuk.

På söndagen styrde jag kosan mot Hanna och Janne. Vi hade en NaNoWriMo-skrivkväll, som var himla trevlig. Vi gick och handlade mat på det lokala sushi-haket, jag valde en Yakiniku i vanlig ordning. Sen bakade fina Hanna äppelpaj och jag vispade lite vaniljsås. (Mycket till hjälp jag var. XD) Och som om inte det var nog så hade hon dessutom förberett pannacotta! Åh, den kvinnan vet hur man skämmer bort folk säger jag bara. Janne kan skratta sig lycklig. ♥

Smarrig Yakiniku med Miso-soppa!

Hannas goda pannacotta med hallon i tjusiga piratglas!

Så det var min helg. Men nu blir det inget ledigt förrän nästa lördag. Hm, en hel veckas jobb framför mig. Kanske bäst jag går och lägger mig nu då.

2 tankar kring ”Bilder från förra helgen

  1. Anna Inläggsförfattare

   Duktig du! Ni är fina!
   Ja, det var en mycket trevlig helg faktiskt. 🙂 Hoppas din också var det!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge