Svensk humor när den är som bäst

Det var visst ett tag sedan jag uppdaterade. Dagarna har bara flugit fram och jag har varit uppbokad till höger och vänster. Både bloggen och NaNo fick stå still ett tag, men nu är jag alltså igång igen. Jag kommer att skriva mer om vad jag har haft för mig senare men i detta inlägg vill jag bara posta en video med ett klipp från den svenska humorshowen Grotesco som visas på SVT. Är du väldigt känslig för rå humor eller om du var en av dem som röstade på SD i riksdagsvalet så kanske du ska tänka en extra gång innan du trycker på play. I alla andra fall så erbjuder den här videon goda skratt och skön musik. Helt klart det bästa jag har sett på svensk TV på länge. Jag är glad att mina TV-avgiftspengar betalat detta!

(Är det bara jag som speciellt gillar uttrycket ”ta en gul man mellan dina lår”? ;))

6 tankar kring ”Svensk humor när den är som bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge