Helgen som gick

Åkte ju över till pojkvännen sent i fredags kväll. Borde inte ha tagit tunnelbanan, som denna gång innebar lång väntetid (24 minuter totalt), stökigt folk, utspilld öl och poliser på tågen. Var jättetrött men kunde inte tillåta mig själv att ens blunda. Usch. Kunde tagit bussen, som är en direktresa, men var för lat för att gå vägen till den, även fast det inte är längre än till t-banan. Ibland är man bra dum. Nåja, jag kom fram i alla fall och hos pojkvännen var två av hans vänner på besök. De spelade Street Fighter och sen kollade vi lite YouTube-videos. Hittade en rolig ”literal video” som jag tänkte jag skulle visa. Vi skrattade gott när vi såg den. 😀

På lördagen sov jag och pojkvännen ganska länge, vi gick och handlade, tog en tupplur på eftermiddagen (!) och vid halv fyra-tiden åkte vi till Gamla stan. Där åt vi tapas, men stället är inte lika bra som jag mindes det. Det var gott, men de spanska köttbullarna som alltid varit mina favoriter hade ändrats bland annat. Men jag var hungrig, så det gick ner ändå. Efter det åkte vi till Sergel där vi tittade på Scott Pilgrim vs. the World. Det var en underhållande film, lite lång kanske. Den är ganska spejsad kan man säga. ^^ Så det blev inget skrivande på NaNo igår, men det gick desto bättre idag.

Idag var det jobb för mig, plus övertid på nästan 40 minuter. Folk verkade ha svårt att fatta att vi stänger klockan 15.00. Den sista kunden jag hade vid halv fyra sa att hon trodde vi stängde fyra. Well lady, vi förlänger inga öppettider baserat på vad folk tror eller förväntar sig. Hon frågade mig när vi stänger på vardagar. 18.00 svarade jag. ”Då hinner man ju ändå inte hit efter jobbet”, snäste hon. ”Det beror på när man slutar jobba”, sa jag. ”De flesta slutar ju vid 17.00”, kontrade hon. ”Tja”, sa jag, ”jag vet inte vad jag ska säga, vi stänger när vi stänger”. Sen sa hon inget mer, men hon snörpte lite på munnen så jag antar att hon blev förnärmad. Återigen, vi förlänger inga öppettider för att anpassa oss efter folks arbetsscheman. Vi har också liv som vi vill hem till, om det nu ska vara så svårt att fatta. Du får väl planera din tid och dina inköp bättre. *suck* Att folk aldrig kan vara nöjda. Jag hade ju ändå jobbat över 30 minuter för hennes skull. Så otacksam man kan vara då…

Och så tog pojkvännen den här bilden av mig med sin iPhone när vi satt på tunnelbanan. Mitt hår ser lite flummigt ut men det är roligt att jag ser sjukt förförisk ut. *skrattar* Ack, det finns inget som gör en snyggare än just tunnelbanebelysning. 😉

*flirt*

2 tankar kring ”Helgen som gick

  1. Anna Inläggsförfattare

   Jaa, visst är den härligt flummig! 😀
   Tittade på originalet efter, men tycker att den här är bättre, rent sång/text-mässigt. ^^

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge