Fika med Diana!

Direkt efter jobbet åkte jag till Åhléns City för att möta Diana. Hon gjorde mig sällskap till Filmstaden där jag plockade ut biljetter till Scott Pilgrim vs. the World som jag och pojkvännen ska se imorrn. (Det ska bli kul att se den filmen, trailern fick mig nästan att tappa hakan litegrann.) Sen gick vi tillbaka och jag passade på att köpa ett nagellack från O.P.I som heter Hopelessly in Love samt ett täcklack från Seche Vite. (Jag testade lacken nu ikväll, men lyckades skava av lite på nåt finger. Typiskt mig. >_<) Sen fikade vi på ett café i närheten, jag köpte ganska mycket men smällde inte i mig allt. Chokladbollen fick Diana ta med sig hem. 😉 Schwarzwaldbiten var sjukt mäktig med all den grädden. O_o Det var nästan så jag blev lite illamående.

Salami/brie-macka, varm choklad med grädde, Schwarzwaldbit och chokladboll.

Passade på att ta en bild på Diana, som bildbevis på att vi faktiskt har träffats! XD

Fina, fina Diana med sin varma choklad.

Hon visade även sin vackra vigselring som jag var tvungen att ta kort på för att den är så unik!

Dianas vigselring.

Efter fikat bar det av till Åhléns igen (!) där vi köpte varsin kalender för 2011. Det är lika bra att vara ute i god tid. Jag köpte en som ser ovanligt sofistikerad ut, i brun färg, tänka sig. Hela jag verkar vara beige och brun numera. Kanske kommer bild på prylarna jag köpte senare. Jag sitter här och fryser framför datorn, har förmodligen för lite kläder på mig. Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till pojkvännen. Vet inte om han är hemma, men jag hade tänkt fortsätta spela Valkyria Chronicles. Sparade mitt i en strid senast – är så sugen på att spela mera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge