Blåmärke i ansiktet?

Jag har en mörk fläck på min vänstra kind. Den fanns inte där i förrgår. Känns lite mystiskt, jag undrar vad det är. Det ömmar inte om jag trycker på den, det ser inte ut som ett blåmärke man har på benen t ex, men det är lite blå-grått i färgen. Hm, det kanske bara är åldersförändringar. ;P (Nej, det skämtet var inte ens kul.) Hoppas den försvinner snart, ser ju lite småkonstigt ut.

Igår ändrade jag min favicon, d v s den ikon som visas till vänster om adressfältet. Det är inte jag som har gjort den, hittade den på favicon.cc och vem som helst får använda den. En blå kopp med ångande te i – känns som att det passar mig perfekt. ^^ Visst är den söt! Och min Flattr-knapp har visst fått nytt utseende över natten, snygg blev den också.

Idag är det dag före helgdag, vilket innebär att jag slutar jobba redan kl 16.00. Vilken lyx! 😮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge