Duktiga jag

Jag har lyckats skriva på NaNo idag i alla fall! Jag som trodde att det inte skulle bli nåt av det. Vad duktig jag känner mig. 😀 Nu ligger jag ytterligare lite före i planeringen. Det känns bra och än så länge flödar orden. Hoppas det fortsätter så ända fram till 50 000! På tal om ingenting så fick jag två jättefina komplimanger för mitt hår idag på jobbet. Otippat!

Jag och pojkvännen ligger och tittar på TV

2 reaktion på “Duktiga jag

    1. Anna Inläggsförfattare

      Nja, bok och bok. Det är en grej man kör varje november, om man vill. 🙂 Du kan läsa mer om det på nanowrimo.org. Haha, ja hur fan ligger vi? 😉 Vi ligger snett, jag har hans ben under mina, så att det blir som ett stöd för mina lår. Ryggstödet på soffan är åt vänster, TV:n är åt höger men den syns inte för att bilden blev lite konstigt vinklad. Vet inte om jag kan förklara det egentligen så jag ger också upp. Guess you had to be there. 😉

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge