Ledig måndag

Än så länge har skrivandet gått bra, jag ligger till och med lite före, men några fler ord ska det väl kunna bli idag. Ska snart laga mat, blir nåt enkelt idag; kokt potatis och fläskkotletter med gräddsås. Sen måste jag spendera kvällen med att tvätta. Inte en så ledig måndag trots allt… Passade på att ta kort på en av mina outfits. Är lite kär i topparna jag hittade på VILA, så himla skönt tyg. Lyssnar just nu på Ellie Goulding, jag får sån lust att dansa (?!) när jag hör Starry Eyed.

Superfint och bekvämt.

2 tankar kring ”Ledig måndag

 1. Rebecca

  Heja dig som är så duktig på att skriva!

  Den där outfiten är superfin! Jag är för dålig på att ge dig komplimanger IRL – jag bara beundrar din mammas kläder istället ;D

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   *skrattar* Du är för gullig. Hennes kläder får beundras, hon har ju klätt sig tusen gånger snyggare än mig i alla år – men nu blir det väl ändring så vi i alla fall blir jämnsnygga. 😉 Och du är visst bra på att ge komplimanger!
   Tack! Det känns bra att ha fått en riktigt rivstart. Hej vad det går!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge